News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

Danas imamo dva izuzetno lepa aspekta. Dva sekstila. Venere i Urana i Merkura i Jupitera.

 Oba pozitivno mogu da utiču na vaš ljubavni i drustveni život. Budite otvoreni za neke nove mogućnosti, jer život može da vas iznenadi. Više ćete komunicirati sa drugim ljudima, ali ćete imati i više razumevanja za tudje slabosti.  Bez osudjivanja. Lepe vesti na putu ka vama. Jedan pozitivni stav da će sve biti baš onako kako treba (pozitivno za vas). Zahvalnost na svemu što imate. I jedna prilika da naučite nešto iz svojih dosadašnjih grešaka.

Prilika da za nekoga ucinite nešto dobro ili da neko to uradi za vas. Iznenadite nekoga koga volite.

Očekujte neka nova poznanstva, priliku da vam se neko dopadne. Onako, na prvu. U roku od nekoliko sekundi. Zaljubljenost. Privlačnosti koju sami sebi racionalno ne možete da objasnite.  U nekoga ko je potpuno drugačiji u odnosu na partnere koje ste do sada birali. Potreba za lepim emocijama. Zagrljajem.  Dozvola da vas srce odvede u neki nepoznat pravac. 

Okružite se pozitivnim ljudima.  Negujte kod sebe optimizam, jer nam isti  omogućava da vidimo prilike tamo gde su prepreke. Smejte se.  Fokusirajte se na one stvari koje imate, a ne na one koje nemate. I idite na neki kraći put.

 

e-max.it: your social media marketing partner