Kontakt email: [email protected]        Facebook

ASTRO SMS
Ukucaj MIRA, datum, vreme, mesto rođenja i konkretno pitanje i pošalji za: Srbiju na 3040 (cena 300 din. + PDV), BIH na 091 810 700 (cena 2,34 KM), Sloveniju na 6060 (cena 2,49€), Hrvatsku na 844844 (cena 10 KN), Makedoniju na 141677 (106,20 den/sms), Švajcarsku na 522 (cena 3 chf), Crnu Goru na 14530 (cena 1€), Nemačku na 32222 (cena 1,99€), Austiju na 0900 50 65 06 (cena 2€).
   |   

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Jul je mesec koji je dobar za privatni posao. Rad od kuće, privatna firma, otvaranje ili unapređenje posla. Mada ćete se malo i odmoriti od velikog rada u predhodnih šest meseci, ali nastavljate istim tempom. Važno je da napravite dobar dil sa jednim Lavom koji predvodi posao sa više inostranih provajdera. Dobar period za zaradu u periodu od 24. jula, pa sve do kraja meseca. Pazite kako trošite novac od 10. pa sve do 17. jula. To će vam biti kritični dani, manje novca u tom periodu. Ljubav cveta u braku, to vam podiže sistem vrednosti i možete da se bolje organizujete za srećniji život u dvoje, a oni koji su slobodni moraju da se više potrude jer im predstoji uzbudljiv početak nove ljubavne veze. Osoba je rođena u vatrenom ili vazdušnom znaku. Čuvajte se neplaniranih događaja do samog kraja meseca. Zdravstveno vam je stomak osetljiv, preko celog meseca.

Ovan

Na poslu početkom nedelje doživljavate neprijatno iznenađenje, nešto oko čega ste se trudili se ipak neće ispostaviti kao veliki uspeh. Nemojte da očajavate, već budite proaktivni i naučite nešto iz tog iskustva. Partner želi da mu posvetite više vremena, ali vam je teško da sve uklopite. Neko u vašoj porodici krije tajnu. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Ovan

Posao: Kako ste detaljno razradili plan, uspeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli. Srećni i zadovoljni iščekujete putovanje. Bilo bi dobro da što pre završite većinu započetih poslova, jer će u protivnom biti prilično problema. Situacija zahteva da budete odlučni, nikako kolebljivi u poslovnim potezima. Već ste i sami uvideli da ne treba da dozvolite da drugi utiču na vas, jer to veoma loše deluje na vašu stabilnost. Već ste napravili planove kako da prestignete konkurenciju i ostanete vodeći na tržištu. Od ovih poslova možete imati dvostruku korist u budućnosti, kako finansijsku, tako i statusnu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka odgađaju susret sa Strelcem zbog straha od neuspeha. Umesto da na sebi svojstven način kidišete, strpljivo čekate svojih pet minuta. A zaista nemate razloga za strah od neuspeha. Simpatija samo čeka vaš sledeći korak. Nemojte odlagati susret, jer svaki povoljan trenutak prođe, nepovratno. Za Ovnove u braku, voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite. Toliko možete da učinite za nju. U ovom trenutku poslednje što vam treba su izlivi ljubomore. Toga se čuvajte, jer vrlo lako mže doći do sukoba. Nijedno od vas se ne može pohvaliti preteranom strpljivošću.

Zdravlje: Više se odmarajte i uzimajte vitaminsku terapiju. Kontrolišite krvni pritisak svakodnevno.

Bik

Ovan

Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca honoraran posao je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Ovan

Posao: Odličan mesec za vas u profesionalnom smislu, dugo ste čekali na ovakvu šansu i konačno, imate priliku da budete sjajni u svom profesionalnom životu, što je neverovatno. Možete napredovati u poslu koji obavljate. Zaista ste naporno radili i činili sve što je trebalo da bi ste posao završili na vreme. Uspeh i zahvalnost koju dobijete će obuzdati vašu zabrinutost da niste dovoljno dobri u svojoj profesiji da biste napredovali. Veoma ste oštri i sumnjičavi prema sebi, cenite više svoj rad, pa će vas i drugi takođe više poštovati. Vreme je da pokažete i sebi i drugima koliko zaista vredite. Budite potpuno skoncentrisani na poslu, ne dozvolite da vam neke stvari promaknu, jer zbog toga firma može trpeti.

Ljubav: Vašem partneru je lako da se uskladi sa vašom energijom. Deluje kao vrlo skladan par. Vi možete ponekad delovati pomalo udaljeno i hladno, ali srećom, to se retko dešava. Posvetite se više partneru, ne dozvolite da sumnja prevlada u vašem odnosu, a da je ne rasplinete na vreme. U suprotnom, jaz koji se može stvoriti postaje sve dublji. Morate postati empatičniji. Ukoliko ste slobodni, vreme provodite sa svojim prijateljima, planirate zajedničke izlete. Odlazak na odmor je planiran za neku udaljeniju destinaciju. Sada niste spremni da ulazite u veze, koje zahtevaju potpuno posvećivanje, jer vam je prioritet posao.

Zdravlje: Možda ćete se danas suočiti sa nekim hormonalnim promenama i bićete podložniji neraspoloženju.

OVAN

Posao

Imaćete novi finansijski dobitak tokom ove nedelje ili neki priliv novca koji će vas obradovati. Generalno vam je nastupila jako povoljna nedelja kada su u pitanju posao i novac. Imaćete dosta sreće i ako očekujete saradnju sa inostranstvom ili neko putovanje. Tokom ove nedelje ćete u većoj meri biti rasterećeni i nekako opušteni kada su u pitanju poslovne obaveze. Možete da se nadate da će stvari nekako da dođu same na svoje mesto. Ukoliko budete preduzeli potrebne korake da dođete do uspeha, pozitivna energija će vas pratiti i na duže staze. Mogući su i neki manji rizici po pitanju posla koji će vam se takođe isplatiti. Prema tome, zakoračite hrabro u neke pomalo sumnjive projekte, jer ćete biti potpuno zaštićeni u realizaciji tih poslova. Naravno, ponajviše vas mogu oraspoložiti finansije, dobitak.