News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za april 2023. godine kaže da će sposobnost da brzo donese prave odluke biti od ključnog značaja za Ovna. Ovog meseca se ćete imati pregršt hitnih slučajeva koje treba da rešite, zato je važno da reagujete odmah. Posebno važan period za one Ovnove koji zauzimaju liderske pozicije.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak uvek upija nove informacije - bilo da to znači da se spustite u internet zečju rupu na temu koja je nakratko pomenuta u kancelariji ili da naučite sve što se može znati o kompaniji kojoj planiraju da podnesu molbu za posao. Oni imaju jak osećaj svesti i oštru sposobnost da komuniciraju, što ih čini veoma pametnim.

OVAN

Očekuje vas stabilan napredak u poslu. Stvari će konačno krenuti nabolje, ali to ne znači da možete samo da sedite i čekate- moraćete da zasučete rukave jer krajnji rezultat zavisi samo od vaših napora. Poslušajte savete ljudi u koje imate poverenja, u velikoj meri će vam pomoći da napravite pravi izbor. Oni koji su se ranije trudili da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, očekuje period zalužene sreće i idiličnog ljubavnog života.

OVAN

Za mnoge Ovnove, oktobar 2022. će biti veoma težak period. Suočiće se sa nizom problema koji na prvi pogled nemaju rešenje. Intuicija će vam pomoći da se nosite sa haosom poslova i briga. Unutrašnji glas predlaže šta da odmah preduzmete, a šta da odložite za kasnije. Imaćete velike ambicije u karijeri. Sreća će biti na vašoj strani: sudbina će vam pokazati alternativne mogućnosti, a vi ćete moći da napravite pravi potez. Ipak, nemojte se zanositi sitnicama. Izaberite nekoliko najznačajnijih projekata i bavite se njima. U ljubavi Ovnovi će želeti da sakriju svoja osećanja i da ne privlače pažnju na sebe. Bićete neočekivano stidljivi i nećete moći da preuzmete inicijativu. Ali, prava ljubav će čekati koliko je potrebno. Shvatićete da su mnogi vaši strahovi bili neopravdani

OVAN

Posao

Ovnovi rade na razvoju poslovnih ideja koje će tokom nedelje preneti nadređenoj osobi. Prilično su samostalni tako da ne žele da se iko meša u posao. Ne podnose bilo kakvu vrstu sugestija, čak ne dozvoljavaju da se spomene posao u toku razgovora. Smatraju da oni sasvim dobro i opušteno rešavaju planirane poslove. Planovi Ovna su realni, pragmatični, odnose se na duži vremenski rok i podrazumevaju omogućavanje stabilnih finansija. Nadređena osoba je prilično zadovoljna idejama Ovna i daje mu zeleno svetlo da počne sa realizacijom plana. Ovnovi se osećaju prilično samouvereno. Imaju jasan cilj i znaju kako da stignu do njega. Kada su finansije u pitanju očekuje ih iznenadni trošak. Ovnovima koji se bave dodatnim poslom, neprijavljenim poslom ili poslom na crno stiže finansijski dobitak kojim će biti zadovoljni.

OVAN

Pred Ovnovima je odlična poslovna nedelja tokom koje ih očekuju tajni pregovori sa inostranim saradnicima ili sa predstavnicima institucija zatvorenog tipa. Misaoni proces Ovna biće britak, obećanja data na čvrstoj osnovi, procene saradnika i poslovnih planova precizni. Ovnovi ostavljaju utisak ozbiljne osobe, neko na koga se može računati. Potencijalna saradnja ima opciju da traje duži vremenski period. Moguće su nove poslovne ponude od strane inostranih saradnika. Nadređena osoba veruje u Ovnove sposobnosti i očekuje pozitivne vesti. Ovo je takođe povoljna nedelja za finansije. Ukoliko su Ovnovi zainteresovani za dobijanje kredita, pozajmice, nalaženja sponzora i slično očekuju ih pregovori koji će da se završe u korist Ovna. Ovo je period koji donosi profesionalni napredak, kao i stabilizaciju finansija.