Kontakt email: [email protected]        Facebook

ASTRO SMS
Ukucaj MIRA, datum, vreme, mesto rođenja i konkretno pitanje i pošalji za: Srbiju na 3040 (cena 300 din. + PDV), BIH na 091 810 904 (cena 2,34 KM), Sloveniju na 6060 (cena 2,49€), Hrvatsku na 844844 (cena 10 KN), Makedoniju na 141677 (106,20 den/sms), Švajcarsku na 522 (cena 3 chf), Crnu Goru na 14530 (cena 1€), Nemačku na 32222 (cena 1,99€), Austiju na 0900 50 65 06 (cena 2€).
   |   

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji preterate, naročito kada su slatkiši u pitanju.

OVAN

Očekuje vas težak period. Moraćete da napravite nekoliko kompromisa i da budete strpljivi pre nego što donesete odluku. Zauzeti će razmišljati o velikim stvarima, poput preseljenja u novi dom ili osnivanje porodice. Usamljeni će imati priliku da uđu u romantičnu vezu i biće magnetski privlačni. Ipak, pazite kome poklanjate srce. Moguće su laži u ljubavi.

Pacov

Maj vam donosi neočekivanu prliku koja će osvetleti vaš život poput munje na nebu. Moguće je da ćete dobiti važne novosti putem telefonskog poziva ili elektronske pošte. Otvaraju vam se nova vrata uspeha - prođite kroz njih.

Ovo je idealan mesec da se posvetite finansijama i karijeri, a ukoliko potpisujete neki ugovor, dobro sve pročitajte. Neočekivani prihod vam donosi sjajan napredak. Završite na vreme sve zadatke i ne brinite se.

OVAN

Ovnove u maju očekuju velike promene na ljubavnom planu. Biće mnogo sitnih svađa i nesuglasica između vas i partnera, ali krajem meseca će se situacija stabilizovati i uspećete, da uz pravilnu i iskrenu komunikaciju, izgladite odnose i ponovo se posvetite svojim zajendičkim ciljevima koje ste nepravedno zapostavili i zaustavili. Više vremena ćete provoditi sa porodicom i prijateljima i uživaćete u energičnoj atmoferi i novim idejama od bližnjih. Moguće je i da ćete praviti planove za zajedničko putovanje ili da ćete organzovati događaja ili slavlje kod kuće. Vi se generalno dobro osećate i ne date da vas svađe sa partnerom mnogo poremente. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju interesantnu osobu na fakultetu ili poslu, i sa tom osobom možete da izgradite sjajan odnos. 

Što se tiče posla, Ovnovi u maju imaju priliku da napreduju, posebno ako se bave umetnošću ili kreativnim poslovima. Imate mnogo motivacije i elana da radite, a novac vam je definitivno glavni pokretač. Radićete i prekovremeno, samo da biste stabilizovali svoje finansije i sebi priuštili sve što poželite. Biće naporno, ali vaš izbor će dati sjajne rezultate na duže staze. Ostanite  samo posvećeni i fokusirani i uspećete da ostvarite sve ciljeve. U ovom mesecu se savetuje da ne podižite nove kredite ili pozajmice i da potrudite da vratite sve stare dugove, kako bi svoje finansije kasnije pravilno rasporedili i organizovali. 

Ovnovima se savetuje da budu aktivniji, da upišu neki sport ili da se vrate u teretanu. 

OVAN

Pun Mesec u utorak aktivira vašu seksualnost i erotsku energiju. Ako ste u dužoj vezi, ovo će vam doneti podsticaj da promenite nešto u svom odnosu i napravite korak više sa svojim partnerom. Slobodne Ovnove očekuje zavođenje i želja za ulaskom u novu vezu.

Ovan

Zauzeti Ovnovi će se u aprilu suočiti sa krizom u vezi ili u braku. Početak meseca donosi vam i ozbiljnije nesuglasice sa partnerom. Glavni razlog jeste nezadovoljstvo koje tinja u vama već duže vreme. Ljubomora, posesivnost i problemi iz prošlosti će doći na red i moraćete da se posvetite njihovom rešavanju ukoliko želite da sačuvate svoju vezu. Voljena osoba vam može zameriti da ste sebični i niste dovoljno truda posvetili da se prilagodite njegovim potrebama. Situacija se rešava do kraja meseca, ili ćete se odlučiti za raskid. Ako ste slobodni, april će vam doneti nove strastvene avanture. Zaljubićete se u osobu koju ste upoznali preko posla.

 

Poslovne prilike su pogodnije nego u martu i imaćete priliku da se pokažete u najboljem izdanju. April je za vas izazovan mesec i moraćete da se suočite sa neočekivanim promenama. Posebno će biti zahtevno ukoliko radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji. Ako imate privatan posao, znajte da će ovaj mesec biti dobar za proširivanje posla. Najvažnije od svega jeste da vam potrebe klijenata i kupaca budu na prvom mestu. Finansije se poboljšavaju, ali do kraja meseca će porasti i troškovi, pa se savetuje da štedite i da izbegavate novčane pozajmice i kredite.

April vam donosi pad energije i imuniteta, pa možete biti skloni upalama i alergijama.