Kontakt email: [email protected]        Facebook

ASTRO SMS
Ukucaj MIRA, datum, vreme, mesto rođenja i konkretno pitanje i pošalji za: Srbiju na 3040 (cena 300 din. + PDV), BIH na 091 810 904 (cena 2,34 KM), Sloveniju na 6060 (cena 2,49€), Hrvatsku na 844844 (cena 10 KN), Makedoniju na 141677 (106,20 den/sms), Švajcarsku na 522 (cena 3 chf), Crnu Goru na 14741 (cena 1€), Nemačku na 32222 (cena 1,99€), Austiju na 0900 50 65 06 (cena 2€).
   |   

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Posao: Mnogo napetih situacija na poslu.Ali pazite se svog temperamenta. Nemojte napete situacije činiti još napetijim.

Ljubav: Bilo bi dobro da se malo distancirate od partnera.Jer u ovom periodu niste prijatan sagovornik. Nekako,sve bi vam smetalo.

Zdravlje: Želudac vam je slaba tačka.

OVAN

Posao:Ove nedelje možete očekivati tenziju na poslu.Kolege I vi niste na istoj talasnoj dužini. Izbegavajte suvišnu komunikaciju.

Ljubav:Susret sa nekim iz prošlosti može emotivno da vas poremeti.Ali to je već ispričana priča.Ne vredi se vraćati na nešto što je prošlo.

Zdravlje:Unosite više tečnosti.

OVAN

Posao:Očekuje vas borba sa poslovnim saradnicima.Nekako u ovom periodu nikako niste na istim talasnim dužinama.Ali uspećete da izgurate svoje.

Ljubav:Preokupirani poslovnim obavezama,ne primećujete da ste zapostavili partnera.A partner to I te kako pamti.I pokušaće da vam uzvrati istom merom.

Zdravlje:Potrebna vam je masaža.

Pred nama je jul, vruć što se temperatura i vremena tiče, ali « vruć » i kada su nebeska dešavanja u pitanju. Očekuju nas pomračenja Sunca i Meseca – okidači za važna životna dešavanja, a biće aktuelna i retrogradnost Merkura – uvek « zanimljiv » period sa bezbrojnim komplikacijama i čudnim dogodovštinama….Na ulazu u jul mesec sačekuju nas Sunce i Mars u znaku Raka, Merkur u Lavu, dok se u znaku Strelca nalazi retrogradni Jupiter. U Jarcu su retrogradni Saturn i Pluton, u znaku Riba retrogradni Neptun a Uran u znaku Bika. U Blizance su se smestili Mesec i Venera. 

Već 2-og jula totalno pomračenje Sunca na 11-om stepenu znaka Raka. Efekti pomračenja su dugotrajni i u zavisnosti od toga da li vam aktiviraju bitne tačke ili planete u natalnim kartama – osetiće se u narednim mesecima kroz velike životne promene, najpre kroz porodični život, emotivnu stabilnost i kroz sve ono što znak Raka u vašim životnim horoskopima predstavlja. Kratkotrajnih manifestacija – uznemirenost, zbunjenost, osećaj nesigurnosti, statičnost i depresivnost – biće u par dana pre i posle pomračenja. Istog dana i Mars prelazi u znak Lava. Njegovu energiju je sada najbolje iskoristiti za ljubav i odlazak na godišnji odmor, da negde otputujete i odmorite se od napornog perioda koji je iza vas. 

OVAN

Posao:Period pun dimaničnih dešavanja.U punoj ste formi.I želite da pokažete svoj potpuni kapacitet pred poslovnim saradnicima.

Ljubav: Malo se više posvetite partneru.I vama,ali I suprotnoj strani nedostaju zajednički momenti.Ovaj period iskoristite za planiranje nekog putovanja.

Zdravlje:Reumatski bolovi.

OVAN

Posao:Vreme je da razrešite neke poslovne nedoumice.Već neko vreme stagnirate.Imate mnogo veći potencijal,to I sami znate.

Ljubav:Ne očekujte da će partner uvek imati razumevanja za vas.Nekada I vi treba malo da se potrudite.Ne vrti se svet oko vas.

Zdravlje:Bol u vratnom delu.