Kontakt email: [email protected]m        Facebook

Horoskop otkriva - evo koja tri zanka prati dobra sudbina tokom vladavine Ovna!

Dobro jutro leptirići cvetići
Mesec je u znaku Blizanaca,Venera(sutra na Algolu) je u trigonu sa Plutonom.Mars na 29 stepenu Jarca.

Dobro jutro leptirići cvetići
Mesec je u znaku Bika....dok je Venera u trigonu sa Jupiterom.Jedan od najlepših aspekata u astrologiji,koji će da nas podseti podseti koliko smo posebni jer posedujemo moć da volimo i budemo voljeni.I da ne postoji ništa lepše od toga.

Neki znaci su pametniji od drugih i lako uče, komuniciraju, nije im teško da se snađu na bilo kom poslu, drugima je teško da se fokusiraju.

Proleće 2020. doneće tek jedno pomračenje na nebu (i to tek pri kraju proleća), što znači da će u nekom dubljem smislu biti stabilno ili će se događaji koji su se već pokrenuli, samo nastaviti očekivanom putanjom.

 

Najmarkantija promena na nebu dogodiće se na samom početku proleća, odnosno 22. marta 2020. kad će Saturn, nakon više od pune dve godine, napustiti znak svog sedišta (u kom je izuzetno snažan) – Jarca, te preći u znak Vodolije. Ovde će boraviti baš celo proleće, da bi se 3. jula opet retrogradno vratio u Jarca.

Danas, u 4:59 ujutro,Saturn je prešao u znak Vodolije.
I daće samo malu naznaku onoga što će se dešavati u naredne 3 godine.
Već 11.maja kreće svoj retrogradni hod,2.jula se vraća još jednom u znak Jarca,29 septembra kreće direktno sa 25stepena Jarca ,i konačno 17.decembra konačno prelazi u znak Vodolije.