Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ove horoskopske znakove do kraja 2018. godine očekuju najveće promene u životu. Iako neki od njih promene preziru više od svega, ovaj put to neće moći da izbegnu. A u narednom periodu neki znakovi će se pomeriti iz svoje zone udobnosti i shvatiti da to i nije tako loše...

Dobro jutro leptrići cvetići.Mesec je u znaku Jarca,tokom dana u trigonu sa Merkurom i Suncem...A aspekt koji obeležava današnji dan svakako jeste kvadrat Marsa i RxUrana(koji se može osetiti do kraja nedelje).

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je u znaku Strelca,tako da nam jutro protiče mirno . Od 13:07 Mesec prelazi u znak Jarca,i u nastavku dana nosi sa sobom jednu ozbiljnost. Od aspekata tokom drugog dela dana je aktivan Mesečev trigon sa RxUranom,i konjunkcija sa Saturnom.

Dobro jutro leptirići cvetić.I ovog dana Mesec je u znaku Strelca...Merkur je  u trigonu sa RxPlutonom,i sekstilom sa Jupiterom. Još jedan divan ,pozitivan dan ispred nas.

Dobro jutro leptirići cvetići...Danas nas očekuje jedan divan pozitivan dan .Mesec je u znaku Strelca,u sekstilu sa Marsom.

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je u znaku Škorpije,tokom dana u konjunkciji sa Jupiterom,sekstilom sa Suncem...Od planetarnih aspekata imamo opoziciju Merkura i RxNeptuna.