Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Ovan

Ljudske čakre ne zavise samo od planeta i zvezda, već i od nas samih. Da bi Ovan održao unutrašnje energetsko zdravlje, važno je da ostane u pokretu. Morate se baviti sportom, ostati što aktivniji. Ovog leta možete usporiti, ali samo na kratko. Uspeh će čekati one Ovnove koji žude za promenom u svom životu. Ne možete samo dobiti novac, morate se aktivirati na tom polju. Morate da počnete da to želite i da idete ka tome. U ovom slučaju, Ovan će dobiti ono o čemu sanja.

Dan pre punog Meseca,imamo konjunkciju Kirona i Venere,ali i kvadrat Sunca i Urana.  Dani ispred nas će biti malo energetski naporni,pa se pripremite.

Dobro jutro leptirići cvetići

U godini smo važnih odluka! Pre svega sami Ovnovi,ali ozitivan uticaj će prilično osetiti i Blizanci,Vodolije,Strelčevi i  Lavovi. S tim što će Lavovi i Blizanci malo sačekati da bi videli sve pozitivne uticaje,jer njihov znak trenutno malo opterećuje Saturn.Znači,kod vas prvo lekcije,pa onda nagrade.

Ovan je prvi znak Zodijaka, te najavljuje nove stvari, susrete, događaje, ideje, ali će se uz želje javiti i nova energija i snaga koja će vas pokrenuti na ostvarenje svega zamišljenog.Smatra najaktivnijim i najsnažnijim znakom, koji vrca od jake energije i poleta.Uspećete da se oduprete   svemu onome što vam okolnosti, savest, okruženje govore,i hrabro ćete ići u susret svojim željama.Osetićemo snagu da se upustimo u neizvesnost... Otvorenog srca i zatvorenih očiju.

Energija Jupitera  u Ovnu vam poručuje da uzivate.I da bacite fokus na sebe.Jer se u životu najviše možete osloniti sami na sebe.Vreme je za akciju....za borbenost...vreme da se i oni koji su malo jos usporeni pokrenu.Jupiter vam donosi sreću kroz učenje, putovanja, kroz komunikaciju s ljudima, a najveća dobrobit ovog Jupiterovog tranzita je pozitivno razmišljanje i aktivna energija,koja može sve što poželi.

Očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti i iznenadni događaji. Od vas će se tražiti da u sekundi rešavate novonastale situacije. 

Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je danas u znaku Device,Jupiter je na 29 stepenu Riba,a Merkur se sprema da krene svoj retrogradni hod.