Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići
Aspekti koji obeležavaju ovu nedelju jestu kvadrat Sunca i Neptuna,ali i sekstil Venere i Neptuna.

Dobro jutro leptirići cvetići
Mesec je danas u znaku Ovna, što znači da je vreme za akciju.Očekujte priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu fokusiranost.

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za decembar, ako ste u vezi i ako niste... 


OVAN

Ako ste u vezi

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom i uneće više strasti u vaše odnose sa voljenom osobom. To će vas i vašeg partnera motivisati da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu. Sekstil Venere sa Neptunom doneće vam lepe zajedničke romantične trenutke. Sredinom decembra će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom, što će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu ali će dovesti i do zahlađenja jer ćete se usmeriti na praktične stvari u odnosu. Kvadrat Venere sa uranom u trećoj dekadi decembra vas upozorava na mogućnost iznenadnih i neočekivanih nesuglasica sa partnerom. Potrudite se da više izlazite udvoje. 

Dobro jutro leptirići cvetići
Danas imamo dva veoma lepa aspekta,a to su sekstil Venere i Marsa,kao i sekstil Merkura i Plutona.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

Dobro jutro leptirići cvetići
Mesec je danas u znaku Jarca...
Jedna mirna,staložena energija prati današnji dan.