Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

Drugi pun Mesec ove godine nas čeka u vatrenom Lavu.

Jedinica

Energija broja 1 ulazi u vaš život ovog meseca, oživljavajući vaš duh. Odlučni ste da ostavite neodlučnost iza sebe i zacrtate novi kurs. Ova vibracija se može osećati spontano, pa čak i pomalo nepromišljeno, ali promene koje sada napravite mogu vas odskočiti u potpuno novi ciklus. Očekujte nove prilike za ulazak u vaš život. Možda ćete upoznati novu osobu koja je spremna da promeni ceo pravac u kom idete. Prilagodite se svojoj intuiciji. Pošto broj 1 predstavlja individualnost, ovaj put pre svega podstiče samopouzdanje. Ako ste suočeni sa izborom između sopstvenog instinkta i želje da ugodite drugima, morate sebe staviti na prvo mesto. 1 je takođe broj vođstva, tako da bi vaše akcije ovog meseca mogu drugima predstavljati primer.

4.februara imamo egzaktan kvadrat Sunca i Urana,ali kako Uran voli da nas iznenadi,uticaj ovog aspekta može da se oseti i ranije.

4.februara imamo kvadrat Sunca I Urana…Uticaj Urana se moze osetiti I ranije,jer on voli da iznenadi.Ovaj aspekt donosi potrbu da radimo sve onako kako smo zamislili.Da Teramo inat,da isterujemo neku svoju pravdu,da se bunimo protiv autoriteta,I svih nametnutih pravila u zivotu. Muskarci posebno pod tenzijom.

Polozaj Meseca u našoj natalnoj karti je jedan od najbitnijih.On oblikuje naše emocije,i pokazuje nam koliko smo spremni da iste pokažemo ili ne.Takodje,pokazaće našu majku,ali i nas kao majke.

Dobro jutro leptirići cvetići