Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići
Danas imamo pun Mesec u znaku Bika...Mars je u sekstilu sa Jupiterom.

Dobro jutro leptirici cvetići

Mesec je u znaku Bika...Sunce je u konjunciji sa RxMerkurom.

Strelac

Sviđalo se to vama ili ne, ljudi rođenu u znaku Strelca će uvek reći ono što misle i ni na koji način neće pokušati da sakriju nešto. Kada vam treba iskreno mišljenje, pitajte osobu rođenu u ovom znaku. Oni ne pokušavaju da ublaže istinu. Upravo zbog toga što se ne plaše da kažu šta misle, rođeni u znaku Strelca nisu najbolje društvo dvoličnim osobama. Kada su nervozni, od njih možete čuti stvari koje će vas šokirati.

Dobro jutro leptirići cvetići

Dobro jutro leptirići cvetići

Aspekti koji obeležava ovaj utorak,jeste kvadrat Marsa i Plutona.

OVAN

 

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na samom početku novembra ući u znak Strelca. To će uneti više vedrine i optimizma u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da nekuda otputujete i dobro se zabavite. Gde god se to pokaže potrebno pružaćete voljenoj osobi podršku.

Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i slobodnom vremenu. Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam emotivne zaplete zbog toga što ćete otkriti nešto što je vaš emotivni partner krio od vas. Na sreću, shvatićete da se radi o relativno nebitnim stvarima. Konjunkcija Venera sa Jupiterom uneće veliki sklad i sreću u vašu emotivnu vezu. Doći će do stabilizacije u odnosu ulaskom Venera znak Jarca.