Dobro jutro leptirići cvetići.

Mlad Mesec je uvek energija nekog početaka.A ovaj dan je specifičan po tome što istog dana Merkur završava svoj retrogradni hod (koji je isto u znaku Device, i koji je vladar istog znaka ).Merkur je planeta komunikacije pre svega, tako da će kroz naredni period bitiod izuzetnog značaja vaša lična percepcija, način razmisljanja, ali i vaš način komunikacije. Odnosno koliko umete da jasno i otvoreno kažete šta želite. Jer najveće probleme kroz život pravi upravo nedovoljno jasna komunikacija, ruši ili stvara odnose (što je uvek posebno naznačeno kada je retrogradni Merkur ).

Dobro jutro leptirići cvetići.

Dobro jutro leptirići cvetići. Mesec je  u znaku Raka, tokom dana u trigonu sa RSaturnom, kvadratu sa Marsom, dok je Sunce u trigonu sa RJupiterom.

Dobro jutro leptirići cvetići

 Jupiter generalno važi za pozitivnu planetu. Njegovo retrogradno kretanje kroz Bika, može vas malo usporiti u ostvarenju onoga što želite, imaćete utisak da koliko god da se trudite konkretni rezultati izostaju, teže  ćete se prilagodjavati promenama. Malo će vam biti poljuljana vera u dobro. Ipak,ne zaboravite da je Bik praktičan znak. Tako da  , u ovom periodu nemojte gledati probleme koje imate, već one koje nemate. Pomaže vam da nadjete smisao svog života.