Kontakt email: mirjana28may@yahoo.com        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Danas nam je Mesec u znaku Lava,tokom dana u trigonu sa Merkurom.

Današnji dan nosi priču da hrabrost može da pobedi sve.  Ovaj dan ima za cilj da nas prodrma, da vas pokrene da konačno uradite stvari koje dugo želite. Ili da se vratite na one stvari iz prošlosti koje ste želeli nekada da uradite,ali zbog nekih odredjenih stvari niste mogli.

Pored Jupitera,Saturna, i Pluton kreće retrogradni hod...Ovo je period, koji počinje danas i traje sve do 28. septembra,  kada će svaki znak spoznati svoju mračnu stranu. Neki će proći bolje a nekima se crno piše, a proverite šta čeka vaš znak.

Mesec nam je danas u znaku Raka,tokom dana u opoziciji sa Saturnom,i trigonu sa Neptunom.

Danima vec razmišljam o odnosima medju ljudima...Ali i o samom ponašanju ljudi...i pitam se kada smo suštinski postali nesrećna nacija.Davnih dana mi je jedna mudra baka rekla,sine,pokvarena jaja se bacaju jer ako ih pojedeš razbolećeš se...a isto to je tako i sa ljudima,ako negativci borave u tvojoj blizini,razbolećeš se takodje...

Osobe rođene u ovom znaku su tvrdoglave, ali veoma prizemne, što ih čini osobama na koje se možete osloniti. Oni su takođe veliki zaljubljenici u senzualno, vole hranu, pažnju, romantiku i materijalna dobra. 

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je trenutno u znaku Bika,i za par sati prelazi  u Blizance...Sunce je u konjunkciji sa Uranom...ali ono što je mnogo bitnije jeste da danas Saturn kreće svoj retrogradni hod ( do 11.jula 2018)...

Često komuniciram sa vama,što privatno,što tokom konsultacija,što tokom astro centra,i bukvlano svi imate isto pitanje,a to je zašto se oseća neka teška energija u vazduhu?

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je i danas u znaku Bika,tokom dana u sekstilu sa Neptunom,trigonu sa Marsom...Dok je Venera u opoziciji sa Rx Jupiterom i trigonu sa Plutonom.

I taman kad pomislite da ste ušli u rutinu i da ste uspeli da uspostavite balans i kontrolu nad sobom i svojim postupcima,dočekaće vas iznenađenje..Imate osećaj da vam sreća stalno izmiče iz ruku.