Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec nam je ove nedelje u znaku Škorpije,tokom dana u sekstilu sa Plutonom i trigonom sa Merkurom.

 Energija Škorpije je energija manipulacije, posesivnosti, tajanstvenosti, osvetoljubivosti, ali je takođe i energija oslobadjanja, transformacije, regeneracije...voda Škorpije ima neverovatnu energiju, koju ćemo danas tokom celog dana osećati. Sve emocije koje dugo potiskujete mogu izaći na površinu.Dosta ćemo se baviti sobom, ali motaće se tu neka pitanja prošlosti( Venera kvadrat Rx Jupiter,aspekt koji je egzaktan sutra)..Da li je nešto moglo drugacije, bolje... Da li ste dovoljno postigli u životu, da li dovoljno volite, da li ste voljeni?

 Ovo je dan povoljan za pokazivanja osećanja, povoljan je da dajete, ili poklanjate drugima nešto. Veoma je bitno da je danas imate jaku veru,jer ona otvara mogunost ostvarenja želja.

Evo i jednog odlomka za danas.Iz zbirke priča Sve one vole ljubav....Milica Jakovljević Mir- Jam

Lula je od onih slatkih devojaka, koje u isti mah odaju utisak i devojčice i devojke, i naivke i žene. Njene oči menjaju joj taj izraz. One su čas umiljate, naivne, bezazlene, čas vragolaste, nestašne i prkosne. Ona nikada nema isti izraz lica. Kod kuće može da bude zamišljena čak s nekom setom u očima. Ona voli da razmišlja kad je sama, a u društvu je uvek nasmejana, sa muškarcima koketna i prkosna i ume vešto da prikriva svoju prirodu, koja, sve skupa, odaje utisak jedne pristojne devojke, koja ume da se čuva iskušenja modernog života. Da, Lula neće da učini nikakav veliki greh, a ona nije jedina; ima dosta takvih devojaka koje mogu da odaju utisak lakomislenosti, a to je samo nestašluk i koketerija. Nešto što Lula voli najviše u životu, to je ljubav.....

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner