Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec nam je danas u znaku Bika,tokom dana u kvadratu sa Venerom,koja je danas na 29.stepenu Lava. Posle 19 h Mesec prelazi u znak Blizanaca.

Ipak,aspekt koji će obeležiti današnji dan svakako jeste kvadrat Merkura i  Rx Jupitera.

 Ceo dan nosi sa sobom jednu uznemirujuću energiju. Osećaj da ne znate kuda ćete,kako ćete,sa kim ćete. Nizaće se pitanja jedna za drugim,ali koliko god da razmišljate i obavljate razgovore sami sa sobom,jednostavno nije momenat za bilo kakva  konkretna delovanja. Jer sve je još uvek prilično nejasno.Ako vas muče poslovni problemi,danas biste mogli da ih rešavate polako,jedan po jedan...ali ako vas muče emotivni,jednostavno još uvek nije pravo vreme. Jer sve ono što osećate vi ,oseća i partner.Ako započnete neki ozbiljan razgovor sve bi moglo da ode predaleko,a pitanje je da li ste emotivno spremni za to.Venera na 29°Lava  će sve pogrešno razumeti, a dogovoreno neće ispoštovati. Poslednji stepen uvek ima simboliku Riba, pa može biti nekih nejasnoća, tajni, skrivanja i sl, zato za ozbiljne razgovore i dogovore sačekajte sledeću nedelju.

Dani iza i ispred nas su sudbinski dani.
Od vaše energije i stabilnosti , zavisiće vam dosta toga u narednom periodu.
Pitanja sa kojima ćete se lično suočavati, neće biti nimalo emotivno laka, ali će iskreni odgovori za vas na duže staze biti dobri. Bitno je samo da verujete... pre svega u sebe, svoju intuiciju i svoje odluke. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner