Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Početak nedelje dočekujemo mirnom energijom Meseca u znaku Device(tokom dana u sekstilu sa Jupiterom,uveče u opoziciji sa Rx Neptunom).

 Nakon drame,euforije u ljubavnim odnosima,dolazimo do malog smirenja.Današnji dan će obeležiti emocije koje teže postojanosti i trajanju. Mesec u Devici ne voli emotivne oscilacije,voli da sve bude jasno i transparentno. Mir,stabilnost i razum ce pratiti ovaj dan. Iskoristite to  da rešite sve nesporazume koje imate,jer sledeće nedelje to neće biti moguće.

Mesec u sekstilu sa Jupiterom donosi snagu koja je potrebna da bi se neke stvari iz prošlosti pustile..Upornost i odlučnost su tu,vaše je da ih iskoristite na pravi nacin. Sami sa sobom vidite šta je to što želite. Vreme je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.Menjajte svoje navike,bavite se sobom,jer druge svakako ne možete promeniti.

Od 22 i 45 Mesec ce biti u opoziciji sa Neptunom,pa eto,lažovi se pojavljuju. Lažna obećanja,lažni dogovori,manipulacija,preosetljivost,osećaj slabosti. Ne verujte u sve što vam se priča,slušajte svoju intuiciju.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner