Kontakt email: [email protected]        Facebook

27. jula 2018. doći će do totalne lunarne eklipse u znaku Vodolije.Ovo se dešava kada se Sunce, Zemlja i Mesec nađu u istoj liniji i to sa Zemljom između, koja zaklanja Mesec u potpunosti od Sunca.

Ovaj astrološki događaj poznat je i kao Krvavi mesec zbog specifične boje koju Mesec dobija, a kada su horoskopski znaci u pitanju donosi velike promene, pogotovo na emotivnom planu i to za sve!

Evo o kakvim se promenama radi:

Posebno bitna činjenica jeste to što se lunarna eklipsa dešava u opozitu sa planetom Mars.

Mars će uticati na pojačanje besa i frustracija, što može da dovede do nesmotrenih odluka, reakcija i postupaka.

Ono što se savetuje jeste da pokušate da ostanete smireni. Solarna eklipsa donosi krizu samopouzdanja i stres uzrokovan podsvesnim strahovima od neuspeha. Dodajte tome i uticaje lunarne eklipse i jasno vam je kakav period sledi.

Specifičnost ove eklipse je što će ovo biti najduža eklipsa u ovom veku i trajaće 1h i 23 minuta. Odnosno toliko će biti potrebno Mesecu da izađe iz Zemljine senke.

Lunarna eklipsa ima uticaje poput punog Meseca, samo dosta intenzivnije i direktno se tiče emotivnog života. Utiče na intimne odnose sa partnerom, porodicu i dom. Poželjno je da se u ovom periodu oslobodite emotivnog tereta koji vučete već 6 meseci.

U ovom periodu svakako očekujte emotivne oscilacije i iimpulsivne reakcije Osećaćete se nezadovoljno i nećete imati preterano mnogo strpljenja za bilo šta što zahteva fokusiranost i posvećenost.

Biće prisutno osećanje nemira i iščekivanje nečega što samo što se nije desilo. Ovo svakako nije dobar period za bilo kakve iznenadne odluke i poteze na planu ljubavi.

 

izvor:mogujatosama.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner