Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Blizanaca,tokom dana u kvadratu sa Rx Neptunom i sekstilu sa Rx Merkurom....Venera je prešla u znak Vage,Sunce je u kvadratu sa Jupiterom,a Uran oko 18 h kreće svoj retrogradni hod....Žurka počinje.

 Tokom celog dana svi će kuburiti sa nedostatkom koncentracije i kreativnosti što može ostaviti tragove na radnom mestu u vidu rasprave sa nadredjenima ili pak tajnog i tihog samokritikovanja koje će negativno delovati na vašu okolinu.....
Silni pokušaji da se nešto dokaže ili kaže - ali je sve sumnjivo. Zato pazite da ne nasednete na laži pojedinaca. Ne verujte baš u sve što čujete....Ako i vi sami treba nešto da kažete,možda je bolje da ćutite ,sve što kažete iskoristiće se protiv vas...Sve može biti jedan veliki nesporazum i sve možete krivo shvatiti. Zato, sve što se dešava toga dana okrenite na šalu, smejte se, družite i zabavljajte.

Ukoliko  negde kasnite, jer je sa retrogradnim Merkurom to vrlo izvesno, nemojte paničiti, već prihvatite kao činjenicu da se sve dešava sa razlogom i da svugde stižete u trenutku kada trebate stići.

Budite oprezni sa novcem, kako i gde ostavljate svoje novčanike, kartice, vrednosne papire.

Želim vam lep i prijatan dan

e-max.it: your social media marketing partner