Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec nam je u znaku Raka,tokom dana u sekstilu sa rx Uranom,opoziciji sa Rx Saturnom,dok su Venera(Vaga) u trigonu sa rx Marsom (Vodolija).

Današnji dan nosi priču da hrabrost može da pobedi sve. Dan mogu obeležiti razna iznenadjenja, pre svega ljubavna. Leptirići u stomaku se bude i govore sad ili nikad. U ljubavi vas čekaju preokreti, oni koji su slobodni mogu imati vrlo interesantan ljubavni susret, ali oni koji su u braku ili dugim vezama, imaće želju da uzbuđenje potraže u slobodi i nezavisnosti.

Ovaj dan ima za cilj da nas prodrma, da vas pokrene da konačno uradite stvari koje dugo želite. Ovo je važan dan u vašem životu i nijednog momenta se nemojte bojati. Često se dešava da vam razum govori jedno, a osećanja drugo. Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže.
Kraj nečega vama bitnog u životu je tu,ali to ujedno označava energiju za neke bolje i lepše stvari...budite pre svega iskreni sami prema sebi,.... Vreme je da se probudite i uzmete život u svoje ruke,i krenete da rešavate probleme. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner