Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Lava,tokom dana u kvadratu sa RxUranom,i sekstilu sa Venerom,dok je Venera u kvadratu sa Rx Saturnom.Intenizvan dan,intenzivne energije,sa uzburkanim osećanjima.

 Tuga,kao emocija,nazalost,često boravi u našim životima. Ali kada imamo asekte kao danas,sve je intenzivnije ,dublje. Svaka emocija duboko reže dušu,uvlači se u najsitniju poru.I svaki uzdah boli. Svaka misao,svako sećanje. Danas na tapetu ,prošlost. Ako vam je za utehu,poslednji udar.Jedino što može da ublaži taj bol je - vreme. Ali ono će tako sporo prolaziti.

Venera kvadrat Rx Saturn je svakako jedan od težih aspekata,jer udara tamo gde su ljudi najslabiji,a to su emocije(pre svega ljubavne).

Venera voli Saturna,jer je ona plemenita,voli da voli,voli lepe emocije i mašta o tome...to vam je kao bajka o lepotici i zveri....On takodje  voli lepoticu(na neki svoj način) ali je zaključava u sobu,ne zna kako da iskaže osećanja prema njoj pa je hladan,na momente i surov,jer je to njegov način da iskaže emocije.

 

 

 

Svaka bajka ima skrivenu pouku ispod površine,koja je i te kako realna...Nisu bajke obična izmisljotina I kroz likove u bajkama,možete veoma lako uočiti slojevite psihološke ličnosti.
Bajke zapravo jesu arhetipovi odredjenih inicijacija (životnih prepreka i prelaska preko njih) , tako da analizom bajki znamo na koji način je moguće prevazići odredjenu teškoću u životu, jer su one okamenjeni modeli mogih životnih priča pre nas.

Da li moć ljubavi može pretvoriti zver u princa ?
Svakoj ''zveri'' u životu se pojavljuje lepotica koja iz ljubavi želi da mu pomogne da pronadje put...

Ovo je aspekt fatalnih,ali pre svega karmičkih ljubavi,koje vam u jednom momentu pokazu svu lepotu emocija,odvedu vas na sedmo nebo,a onda u sekundi bace na emotivno dno iz koje se jako teško diže.

Ljubav je sreća i radost, patnja nije ljubav. Nemojte grčevito da se držite odnosa koji vas energetski iscrpljuje. Ako vas neko ne želi poželite mu srecan put i otvorite sebi prostora za nekog novog. Ako vi nekoga ne želite,skupite hrabrosti i presecite....Jer hteli mi to ili ne, vreme teče ... Neke stvari ne možemo da promenimo,ali na neke možemo da utičemo .
I nemojte sebi postavljati pitanje ,a da li ću ikada onda naći onog pravog(pravu)....Svako je pravi u odredjenom momentu...Vi ste svog emotivnog partnera privukli u život jer vam je takva energija prijala....Možda da ludo volite,možda da nešto naučite...Možda da naučite da oprostite,i da više cenite svaki trenutak u životu...

Ovaj petak,ali i vikend  je definitivno stvoren za neke bitne odluke.

Svaka "Zver" može da napiše kraj svoje priče ili njegova Bel. Samo od njih zavisi da li priča ima happy end ili ne, da li je zver ostala zver ili se pretvorila u princa iz bajke?
Jedno je biti poslušan, drugo biti neukrotiv, a treće biti dresiran. Jer divno je kad te voli zver, ali samo ako je spreman da bude princip života tvog.

Pazite šta (koga) želite.

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner