Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići. Danas imamo dan idealan za nove početke,za planove,a postoji li neki znak koji to bolje zna od Device?

 Vreme je za nove ideje i nove poduhvate, u kojima ćete imati podršku i energiju praktične Device. Devica obožava da radi. Neprestano! I, nikad nije zadovoljna rezultatom, jer je njena vizija savršenog nedostižna - uvek će hteti još.I uvek će hteti bolje. Sada je vreme da probudite svoje uspavane ambicije.

Leto iza nas je bilo burno (retrogradne planete,3 pomračenja).Emocije su ludovale,bile dominantne,a sada je vreme da malo slušate i svoj razum.Uvek kažem klijentima da  u svemu u životu slušaju svoje srce.  Za ovaj septembar ipak važi malo drugačiji savet.Pogledajte svoj život i ljude oko sebe realno.Pogledajte svoje partnere realno.Onaj ko vas voli neće vas povredjivati.Veze u kojima se mučite,nisu ljubavi,to je patologija.Pogledajte surovo realno,i sami ćete videti.Mnogi od vas su prepoznali sopstvene greške, posebno tokom prethodnih dva meseca se suočavali da iskušenjima i nekom svojom „karma pričom“, ali sad je vreme da se stvari promene.Mlad mesec u Devici zaista traži od nas da sebe stavimo na prvo mesto

Bićete malo zbunjeni,nije da nećete,jer i Venera samo što nije ušla  u znak Škorpije,ali imajte na umu da ova Venera sa sobom nosi destruktivne emocije,velike fatalnosti.

 

 

 

Ako ste u poslednjih nekoliko meseci imali fizičke ili emocionalne tegobe u vidu nedostatka životne energije, mlad mesec u Devici će vas inspirisati da preduzmete akciju kako biste se vratili u ravnotežu.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner