Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec nam je  u znaku Device ,tokom dana u trigonu sa Marsom,od 17:21 h prelazi u znak Vage i predveče formira kvadrat sa Rx Saturnom.Ono što je takodje bitno jeste da je Venera od sinoć u znaku Škorpije,ali o tome malo kasnije.

 Početak ove nedelje povoljan je za za akciju koja vam daje dovoljno snage da se pokrenete u smeru promene.Tokom prvog dela dana imaćete  dosta energije i želje da započnete nove stvari.Budite spremni za iskorak iz ustaljenosti i forme.Čekaju vas ozbiljni razgovori i susreti od kojih možete mnogo toga naučiti. Budite sigurni da sve što se dešava u ovom periodu, sve ono o čemu razmišljate i što vam nailazi, nije slučajno. 

Drugi deo dana nam donosi promenljiva raspoloženja,i neke osećaje nesigurnost.Unutrašnja praznina i osećaji da sebi ne možete realno da objasnite neke situacije koje vam se dešavaju u životu.Javljaju se i pesimizam, tmurna razmišljanja.Žene će se osećati nevoljeno.Pokušaće da potisnu svoje emocije,ali će se vrisak iz njihove duše itekako čuti.

Započnite sa nekim stvarima koje trebate da otpustite, sa navikama koje treba da odu, sa ljudima koji treba da nastave drugim putem, sa strahovima koje ste prerasli i prevazišli. Presecite taj kraj i budite ga dostojni (Mars na 29°Jarca ). Težite ka svom ličnom emotivnom balansu i miru.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner