Kontakt email: [email protected]        Facebook

Venera simbolizuje lepotu, ljubav, sreću...nakit, slatkiši, cveće, parfemi,lenjost, komformizam.U Škorpiji,se ne oseća baš najbolje,jer je energija Škorpije preintenzivna. Škorpija ili voli do srži,ili mrzi. A mržnja je tako prejaka reč i prejako osećanje za Veneru.

Šta možemo očekivati od ovog tranzita?

Ovo nije vreme kada možemo očekivati blage,romanticne reci,niti da će nam bilo ko podilaziti…U tranzitu kroz Škorpiju,Venera nam donosi želju da proniknemo u zamršene i skrivene stvari….želja za istinom,pravdom..Imaćemo potrebu da se igramo James Bonda…Obzirom da ce biti u vodenom znaku(emocije),tu će biti najviše “udara”.Šansa  i vreme da sve kažete otvoreno,u lice…Bez laži,bez uvijanja,i bez pakovanja sa roze mašnom…Iskrenost je jedino moguća sa ...pustiće vas malo da se naviknete(ićice retro u novembru i decembru,ali biće tu da vas  ponovo sačeka….Koliko ste iskreni u vezi,braku,odnosima sa prijateljima,rodjacima,poslovnim saradnicima…Koliko ste iskreni sami sa sobom????

Nestaje tolerancija,vreme je da se svi pokažu na delima...Maske polako padaju, ljudi se bude.. Saznaćete stvari kojima se niste ni nadali. Čeka vas konacno otreznjenje od iluzija.

Emotivni odnosi biće tokom celog novembra na testu.Medjusobno,u partnerskim odnosima,možete pokazati svoje najgore lice.Duboko udahnite pre nego što neka vaša negativna osećanja izadju na površinu. Jer se može buditi ona animalna priroda,da nekoga povredite,provocirate...Emocije će biti jako duboke,možete osetiti čak i fizičku bol od tolike ljubavi...Voli se sada do kraja....i bori se do kraja za ono što želite...Nema sredine....Iako se može ići iz krajnosti u krajnost....od ljubavi do mržnje...

Transformacija kroz patnju, pa potpuna regeneracija.

Sve granice,koje ste postavili sami sebi,ili koji su vam drugi postavili,će biti srušene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner