Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići.Mesec je u znaku Vage(prazan hod),koji se okončava večeras  u 20:02 kada Mesec prelazi u znak Škorpije.A aspekti koji nam obeležavaju današnji dan svakako jesu sekstil Jupitera  i Rx Plutona i opozicija Venera i RxUrana.

 Poslovno,veoma dobar dan.Možete rešavati stvari koje zahtevaju veći napor,i koje ranije niste mogli da rešite. Radite,to da...ali kada su finansije u pitanju,sačekajte neki bolji period.Ako morate da se zadužite, šta da se radi. Ali ako baš ne morate – bilo bi fino da to ipak ne uradite. 

Emotivno,veoma turbulentan dan.U emotivnim vezama sada zaista biti povuci – potegni situacija, a neki odnosi mogu ne pući, nego bukvalno eksplodirati. 

Venera planeta ljubavi u opoziciji sa Uranom planetom pobune, nezavisnosti, dogadjaja koji ne očekujete...potrebe za slobodom... Uran je poznat i po svojoj ekscentričnosti, više od svega voli iznenađenja... Delovanje Urana je teško predvideti... Dan će biti prepun oscilacija kroz emotivne odnose, planove, pun iznenadjenja I nekih lekcija u vidu poruka.Biće situacija da svako brani svoje interese i da nema popuštanja

Neko će imati potrebe da ispravlja krive drine. Neko će imati želju da ode daleko od svih. Potreba za nekim novinama, za novom energijom, za novim ljudima ..

Ono što treba izbegavati generalno gledajući ovaj dan je : žurba, povredljivost, svadjalačko ponašanje, nametanje sopstvene volje ili nezadovoljstva na druge!Izbegavajte sve što može da vas uznemirava.Izbegavajte osobe koje nameću svoj sistem mišljenja ili osobe koje vam mentalno ne prijaju.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner