Dobro jutro leptirići cvetići

Mesec je danas u znaku Škorpije,tokom večeri u sekstilu sa Merkurom,i trigonom sa Rx Neptunom....Od planetarnih aspekata imamo sekstil Saturna  i Venere.

 Pored ljubavi, ovo je aspekt uživanja, izlazaka, kupovine, ali i finansija, pa vas mogu očekivati neki manji dobici.Pitanja posla, zdravlja, materijalnog statusa, planova, inostranstva – sve ono što ste pokrenuli u mesecima koji prethode ovom sada će ponovo doći na dnevni red.Materijalni i finansijski segment moramo početi da sređujemo, milom ili silom.

Vreme je da živnemo, i to žestoko. Osećanja i volja će postati još izraženiji, a razum ćemo baciti negde u stranu. Sada je bitno da se bori i pobedi.Ma koliko u ovom trenutku neke stvari budu izgledale potpuno besmisleno, ako vam osećaj govori da je to prava stvar, suočite se sa tim i presecite, donesite odluku i uradite onako kako vam osećaj nalaže. Saturn u Jarcu  će vam doneti jasnoću i fokus, a Venera optimizam u rešavanju svega započetog.

Pronađite sve one lepe stvari koje dolaze od Venere, a čine vas srećnom osobom.Ovo je vreme za sve one koji imaju u sebi umeće da se raduju životu, koji umeju da vole i da daju.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner