Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je u znaku Strelca,tako da nam jutro protiče mirno . Od 13:07 Mesec prelazi u znak Jarca,i u nastavku dana nosi sa sobom jednu ozbiljnost. Od aspekata tokom drugog dela dana je aktivan Mesečev trigon sa RxUranom,i konjunkcija sa Saturnom.

 Jarac je ukorenjen u materijalnom svetu i razume da život na zemlji zahteva praktični prilaz stvarima. Takođe, tu je i poriv za uspehom, poriv da se popne na najviše planine.Povoljno je vreme za sve aktivnosti koje zahtevaju dodatnu odgovornost i disciplinu, ali se nemojte suviše oslanjati na svoje emocijei razumevanje drugih.Danas ,rezultate donosi samo razum.Ono što se od nas očekuje je da se otvorimo ka novim izazovima. Imamo ideju, samo je potrebno da je sprovedemo u delo. Nikako kasnije, nikako odlagati, sada je pravo vreme za to. Ovo je dan kada snagom svoje volje možete sve. Zato se i potrudite.

Poslovno dobar dan,dok emotivno možete osećati neku melanholiju.Nezadovoljstvo  i osećaj velikih nesigurnosti.Ne svadjajte se sami sa sobom. Odredite šta treba da odradite  kada je posao u pitanju i držite se tog plana.Kopanje po svojoj duš i emocijama ostavite za neki drugi dan.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner