Dobro jutro leptrići cvetići.Mesec je u znaku Jarca,tokom dana u trigonu sa Merkurom i Suncem...A aspekt koji obeležava današnji dan svakako jeste kvadrat Marsa i RxUrana(koji se može osetiti do kraja nedelje).

 Energija Marsa koja je muška, često brzopleta, borbena...energija Urana nepredvidiva,silovita...kvadrat ove dve planete nije baš najbolji..Pojačava se impulsivnost.Ovo je dan pojačane aktivnosti, plahovitosti ...energičnih reakcija. 

Već smo imali ovaj aspekt kada je Mars bio retrogradan ,a sada se samo ponavlja. Da dešavanja koja ste možda tada hteli da izbegnete istera na površinu.

U narednim danima pazite kome šta pričate i nemojte se brecati i besneti u vezi zbog nekih stvari koje je trebalo da rasčistite odavno. Nikako to ne radite. Nego se umirite, čitajte nešto na internetu, čitajte novine, nove knjige nadjite neku zanimaciju. Neki hobi mozda mozete smisliti.

Raste napetost izmedju emotivnih partera izazvanom razilaženjem mišljenja...planova....želja...Možete se ponašati hirovito, svojeglavo, biti čas pod stersom - čas ushićeni, razočarani, očarani.Sve je prenaglašeno i želje, i emocije, i strast, a sve to unosi napetost u ljubavnim odnosima.

Možete naići na potpuno neočekivanu situaciju koja može da uzrokuje promenu važećeg plana, programa sastanaka itd;

Sportske povrede su naglašene ovih dana.Čuvajte se.
Negativna energija će biti naglašena ,tako da čuvajte se energetskih vampira.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner