Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je i ovog dana  u znaku Vodolije,tokom dana u kvadratu sa Jupiterom.Dok su Sunce i Merkur na 28 stepenu Device u konjunkciji.

 Potiskivanje problema, zatvaranje očiju pred problemima kad tad mora dovesti do toga da vam okolnosti pokažu da nije sve onako kako biste želeli da bude. Neke stvari se moraju prihvatiti takvima kakve jesu, a u nekim situacijama treba biti iskren i otvoren jer u suštini ništa se ni ne može sakriti.Device je surovo realna,i danas će pokušati da vam otvori oči na svim životnim poljima.

Do sada verovatno već imate iskustvo da "ispravljanje", onoga što vas se ne tiče najčešće se okrene protiv vas.Pažljivo birajte reči kada ste u kontaktu sa onima od kojih zavisite. 

Jedino što sada možete to je da izmenite stav prema situaciji, okolnostima i ljudima sa kojima se ne razumete najbolje. Takodje vam neko iz najbližeg okruženja može ukazati na rešenje u vezi sa onim što vas muči.

Bilo kakvi planovi vezani za ulaganja, transakcije i kredite otvoreni su kao mogućnost koju je lako iskoristiti jer ne postoje prepereke osim u slučaju da ste sami neaktivni i čekate da se nešto dogodi. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner