Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je danas u znaku Bika,tokom dana  u konjunkciji sa Rx Uranom,trigonom sa Saturnom i kvadratom sa Marsom.

 Danas se okrenite  radu i rutinskim poslovima,  i gledajte koliko god je moguće da budete precizni u svemu što radite.Uložite maksimalnu energiju da sve zadatke obavite savesno.Ovo je odličan dan da preispitate detaljno svoje poslovanje, da se suočite sa greškama i da napravite plan kako da ih prevaziđete u narednom periodu.Došlo je vreme da iz sebe izvučete maksimum,bez obzira na okolnosti iz proslostišPočnite sa dugo odlaganim čitanjem knjige ili administrativnim zadacima, obavite važne telefonske pozive i druge planirane aktivnosti.

Materijalni znak Bika od vas će tražiti konkretne, ali vrlo jasne i jednostavne stvari. Promenite garderobu, izađite u neki restoran sa domaćom hranom ili se počastite omiljenim slatkišem.

Koristite narodne lekove koji će vam biti odlican saveznik u očuvanju zdravlja i imuniteta,koji može biti oslabljen zbog previše rada. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner