Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići...Polako se približavamo samom kraju meseca,i kada da posle onih ludila od pomračenja tokom leta,vreme sve brže prolazi.

 I danas Mesec je u znaku Bika,tokom dana u sekstilu sa RxNeptunom. Takodje,aktivan je  i divan trigon Sunca i Marsa.

Velika lična inicijativa I angažovanost obeležiće ovaj dan. Sa energijom trigona Sunca i Marsa nema nepremostivih prepreka I neosvojivih ciljeva.Ambicioznost se budi.Neki vaši planovi počinju da se razvijaju, a otvaraju se I nove poslovne prilike.Spremni ste da eksperimentišete ili da rizikujete, i sve to u cilju promene načina života. Tokom čitavog dana ćete biti inventivniji, originalniji i odlučniji dok traje ovaj tranzit.

Sunce je u znaku Vage,iskoristite  ovaj dan,ukoliko planirate da razgovarate sa šefom o unapređenju, boljoj poziciji ili premeštaju koji bi vama odgovarao.Sve je ostvarivo, samo vi treba da se vidite u tom ostvarenju.

Kada su emoticije u pitanju,sve je prividno mirno.Ali je to samo zatišje pred budu koje nas čeka od oktobra do januara.Venera je u  Škorpiji i posmatra stvari iz prikrajka.Ova Venera traži fatalnu ljubav, ali idealnu nikako.
Nju nema šanse da će zadovoljiti površnost i običnost, i to je više nego jasno, jer je neće privući nešto što neće dopreti do njene suštine i dubine.Tako da,nemojte forsirati nikakve ozbiljnije razgovore.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner