Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići..Mesec je danas u znaku Raka,tokom dana u kvadratu sa Suncem,trigonu sa Venerom,i trigonu sa RxNeptunom.

 Ceo dan će nas pratiti velike oscilacije u raspoloženjima.Očekujte danas susret sa majkom,bakom,sestrom,prijateljicom.I neki bitan razgovor koji će na vas ostaviti veliki uticaj.Mesec je ženski princip,pa preko pripadnica lepšeg pola,očekujte iritaciju...

Mesec u Raku je setan osmeh na licu,ali ipak osmeh,i ona tuga koju nosite u sebi,i ona suza u uglu oka koju pustite kada mislite da niko ne gleda.

Ko kaže, da je osmeh simbol sreće? Ko kaže, da su suze simbol tuge? Nekad pokazujemo veliku radost suzama, a duboku tugu osmehom ..
Stičem utisak da je došlo vreme gde se suze ni ženi “ne praštaju”. Srećem se sa velikim brojem devojaka/žena koje imaju zabranu na tugu – drugim rečima smatraju da tuga i suze kao jedan od njenih manifestacija nisu prihvatljive, nisu ok. Ovo za posledicu ima da ljudi potiskuju ovo svoje osećanje. Kako i svako drugo potisnuto osećanje, tako ni tuga (žalost), ne isparava poput vode ako dovoljno dugo stoji, već se samo gomila i dobija na snazi. Ovo gomilanje i jačanje osećanja tuge može dovesti vremenom do raznih psihičkih i fizičkih problema.


Oslobodite svoja najsnažnija i najdublja osećanja i emocije, daće vam novu snagu.Sagledajte lepotu koju život pruža. I da...obratite pažnju na svoje snove večeras,biće vam putokaz za neki naredni period.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner