Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je  i ovog dana u znaku Raka,tokom u trigonu sa Jupiterom,nakon čega ulazi u fazu praznog hoda(bez aspekata),koja se završava večeras  u 23:12,kada Mesec prelazi u znak Lava.Ipak,aspekt koji će obeležiti današnji dan jeste svakako kvadrat Merkura i Plutona na 18.stepenu Vage i Jarca.

 Prividno nas čeka miran dan.Ali ,dovoljna je samo jedna reč,da napravi buru.

Kompromisi, tolerancija  trebaju biti važni ovog dana.

Ovaj aspekt možemo osetiti kao pritisak da nas izbaci iz ravnoteže, ili u vidu da osećamo da idemo iz krajnosti u krajnost,kada je komunikacija u pitanju pre svega.On želje da nekoga razumemo,da pomognemo,da pružimo podršku,do toga nas neko na brzinu izbaci iz takta.Ako krenete sa nekim isterivanjem pravde,kako samo Merkur u Vagi zna,olupaće vam se  o glavu.Zbog „sitne uvrede“ može se dospeti do ozbiljne rasprave,pretnji,pa čak i do suda .Držite svoj jezik za zubima.

Očekujte  situacije koje mogu da vas izbace iz koloseka, tudju neodgovornost, situacije koje se nameštaju u “nikad gorem” trenutku, glavobolje… Korak napred, nazad dva...Ali,kako ih očekujete,gledajte da ih dočekate mirno.

Ponešto se danas mora progutati, zarad sopstvenog dobra i očuvanja mira – iako na prvu loptu može izgledati kao da radite sami protiv sebe. Ali, nije tako. Izbegnite agresivni pristup, ne vredjajte se i ne primajte sve k srcu. Ne upadajte u bespotrebne konflikte. Budite ljubazni i prema namćorima ,jer to je sada najbolja taktika. Ko se naroguši na vas, vi uzvratite osmehom.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner