Kontakt email: [email protected]        Facebook

Retrogradna Venera u znaku Škorpije I Vage

Od 6. oktobra do 16. novembra, izazovan period pred nama.

1.novembra Venera se vraća u znak Vage, u kome će biti do 2.decembra kada mozemo da očekujemo ponovno vraćanje u znak Škorpije,u kome će biti do 7.januara 2019.

Šta možemo da očekujemo u izazovnih 40 dana retrogradne Venere?

Čitajući Bibliju često se može naići na brojku četrdeset (40) vezanu uz mnoge vrlo bitne događaje

Broj 40 simbolički označava pripremini period, koji je dolazio pre bilo kog važnog događaja.

Da li ste spremni da ste prošlost ponovo aktivira?

 

U životu svake osobe, postoji neko na koga se  misli, a ne bi trebalo.Ovo je period za  stare veze i ljubavi, kao i susrete osoba iz prošlosti, obilazaka starih mesta ili povratak ranijih pozicija koje ste imali, ali iz nekog razloga izgubili ili napusitli. Venera u retro hodu voli da se vraća na stare greške, preispituje odnose pa i vraća nostalgično na prošle ljubavi

Traume i ožiljci, koji su ugravirani u prošlosti, ponovo stupaju na scenu. Mnogi unutrašnji emocionalni konflikti će traziti ventil, tako pokusate da izbegnete ozbiljno suocavanje sa sobom i da i dalje živite u samoobmanjivanju budite sigurni da će destruktivna energija pronaci način da se oslobodi .

Oni koji žele biti iskreni prema svojim osećajima ili emocionalnim ožiljcima će otkriti da je moguće pronaći osećaj oslobođenja i zaceljenja. Kada se oprosti…nekome ko vas je povredio,izdao. Mada Venera u Škorpiji će pružati odredjeni otpor…želeće osvetu,želeće da vrati istom merom,ali čim predje u znak vage,videće da je najbolje otpustiti….

Pokušajte da pronadjete ravnotežu, pronadjite se izmedju ljubavi i mržnje..izmedju želje za nečim što je bilo,I za nekim novim početkom.

 

 

 

 

 

 

 

Bićete osetljiviji i ranjiviji nego inače, i učiniće vam se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svetu. Prevelika doza emocija može da uguši glas razuma

Pripremite debele živce, jer će biti mnogo gušenja i tenzije, nepoverenja i paranoisanja – izazvanih krajnje nepredvidivo i bez konkretnih razloga .

Vrlo je bitno da njen hod iskoristite kao još jedno pročešljavanje situacija u  kojima jeste,.Dobićete sigurno neke nove informacije koje će vam pomoći da donesete pravu odluku za sebe.Ako je vaša ljubav iz prošlosti prava,ona će biti još jača…a ako nije,samo će vam otvoriti oči šta je to što prava ljubav treba da bude. Naravno da svaki odnos ima svoje uspone I padove,ali,ako ste u nekom odnosu bili više tužni nego srećni,zapitajte sebe šta biste dobili povratkom na staro.

Ono što je istinski vredno biće obnovljeno. Ako vaš odnos ne spade  u te koji se neće obnoviti ,ne tugujete…..

Mudri ljudi kažu: ako se jedna vrata zatvore, negde se druga otvore. 

Sve što nam se u životu događa, srećne i nesrećne okolnosti, samo su lekcije koje treba da savladamo …a sa Venerom u Škorpiji ,pa I u Vagi ,to će biti da li nas u nekom odnosu više radi ego ili ljubav…Bitno je razlikovati ta dva osećanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner