Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je danas  u znaku Lava,tokom dana u sekstilu sa Merkurom,i kvadratom sa Jupiterom.A večeras posle 21 h Venera kreće svoj retrogradni hod.

 Tokom ovog danadana želećete da budete u pokretu, imaćete snage i energije da završite puno toga, čak i više stvari istovremeno, ma kako to nekom izgledalo haotično, na kraju će rezultati biti vrlo dobri .Nećete imati mira, imaćete osećaj da ste puni interesantnih ideja i kreacija. Nemojte ih zanemarivati već istupite i otvoreno iskažite svoje zamisli. Osetićete se ispunjeno, a mnogima ćete rešiti problem ili dilemu. Gde god da budete ljudi će vas dočekati sa radošću, a vi ste veseli ste, raspoloženi, željni ljubavi – pa uživate u pažnji.

Osećaće se vedrina,optimizam...Ako želite da počnete novo poglavlje u svom životu,bilo poslovno ili emotivno,pravi je trenutak za to,jer će vas zvezde podržati. Slušajte srce,pratite intuiciju,znakove pored puta i ceo svet je vas. Danas nije momenat da budete lenji,već je momenat da uzmete život u svoje ruke.

A kad krene retrogradna Venera svoj put očekuju  vas prilično izazovni ljubavni događaji.Međutim, iako sve to zvuči vrlo interesantno i privlačno, ovo je mač sa dve oštrice. U jednom trenutku možete doživeti najsnažnija i najdublja osećanja kakva samo ljubavne strasti izazivaju, ali u drugom momentu to mogu biti scene posesivnosti, ljubomore i želje za posedovanjem i kontrolom.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner