Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je ove srede u znaku Škorpije,tokom dana u opoziciji sa RxUranom,sekstilom sa Saturnom...Merkur je takodje prešao u znak Škorpije,i odmah pravi opoziciju sa RxUranom...Kakav početak dana :-)

 Nemojte se čuditi tenziji koja će vladati od ranog jutra.Izazovi u komunikaciji će pratiti ceo dan...Vesti koje će vas iznervirati na prvu takodje.Ovo je dan kada su vam i same emocije „u padu“, kada ste ranjivi, kada ste osetljivi,pa ne bi baš bilo poželjno da ulazite u neke rasprave.Očekujte agle odluke koje dovode do prekida u komunikaciji i kontaktima. 

Situacije koje niste ni zamišljali da mogu da se dese.Situacije koje se munjevitom brzinom odvijaju, donese vam promene koju niste ni mogli zamisliti,koje će za neke biti I šokantne ,ali posle kojih svakako ništa više neće biti isto u vašem životu..Partner ili sagovornik može biti prilično oštar na rečima (Merkur u Škorpiji koje vas mogu zaboleti ili ćete jednostavno čuti nešto što jeste istina, ali što niste bili spremni još uvek da čujete.Ali ovo se može odnositi i na Vas.Budite oprezni u bilo kakvoj komunikaciji,prećutite koliko god vi bili u pravu, jer ovaj aspekt boli. Imajte na umu da svako ima svoju istinu,i da svako stvari vidi iz svog ugla.

Nikakve investicije za danas nisu dobre. Iako će vam novac sam iz ruku odlaziti, pokušajte da svoje troškove svedete na minimum.

Da će dan biti lak,neće...Da ćete se u nekom momentu žestoko iznervirati,hoćete...Ali gledajte,da ne dolivate ulje na vatru.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner