Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovo nije vreme kada možemo očekivati blage,romantične reči,niti da će nam bilo ko podilaziti…U tranzitu kroz Škorpiju,Merkur nam donosi direktniji pristup komunikaciji…želju da proniknemo u zamršene i skrivene stvari….želja za istinom,pravdom..

Imaćemo potrebu da se igramo James Bonda…Obzirom da će biti u vodenom znaku(emocije),tu će biti najviše “udara”.

Šansa i vreme da sve kažete otvoreno,u lice…Bez laži,bez uvijanja,i bez pakovanja sa roze mašnom…Iskrenost je jedino moguća sa Merkurom u Škorpiji…Koliko ste iskreni u vezi,braku,odnosima sa prijateljima,rodjacima,poslovnim saradnicima…Koliko ste iskreni sami sa sobom????
Merkur u Škorpiji su reči koje bole,koje vas udaraju tamo gde ste najosetljiviji.Reči koje izgovarate ovih dana mogu imati moć da menjaju stvari, ali i da budu teške, da izraze bol, ili patnju u nekim slučajevima.
Kada se pokopava istina, kad joj se ne dopušta da kao biljka prodre na površinu, ona ne miruje; tada sakupi svoju moć i probije se sa eksplozivnom snagom(ovo je Merkur u Škorpiji).
Ljubomora,posesivnost,nepredvidjene situacije u ljubavi (tokom Merkurovog tranzita,i Venera će biti jako aktivna ).Očekujte konflikte sa partnerima koji mogu biti jako burni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner