Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je i ovog dana  u znaku Škorpije,tokom dana u trigonu sa Neptunom,i sekstilom  sa Plutonom.Takodje,aktivna je opozicija Merkura i Rx Urana,alidanas je aktivan i kvadrat Marsa i Venere.

 Merkurova pozicija sa Uranom može izazvati nemir i stres, zato se unapred pripremite da šta god se bude dešavalo ovog dana nije vredno narušavanja mira. 

Strast je jako naglašena,a kada strasti umesto razuma vode neki razgovor,to se baš i ne završi dobro.Ne upadajte u vatr.Ukoliko već znate nečiji karakter i ta osoba vas baš danas nazove, budite pametni i ne odgovarajte ni na kakve pozive. Jer bi komunikacija bila jako otežana i naporna.Mogli biste da zbog jedne pogrešne reči sebi napravite haos u životu.Nekad je tišina najbolji razgovor za obe strane.

Emotivni odnosi su  jako osetljivi jer su ovde razum i osećajnost na potpuno različitim stranama.Javiće se nestrpljenje, određena doza nemira i želja da se neke stvari promene. Budite pametni i ne donosite nagle odluke i poteze.Nemojte ni suviše analizirati,već pustite da ovi ne baš tako prijatni aspekti prodju.

Muškarci će biti agresivniji u pokazivanju svojih stavova.U najgorem slučaju i pokazivanju fizičkog nasilja..Pa se pripadnice ženskog pola ceo dan mogu pitati,ko je osoba pored njih?  Čuvajte se posesivnih i ljubomornih partnera.

Silom se ništa ne postiže, pa ako i budete imali višak energije, ali vam okolnosti ne idu u prilog, preusmerite se na sport.I maksimalo se klonite ludaka.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner