Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec se lagano priprema da od 11:53 predje u znak Strelca,i donese jednu vedriju,pozitivniju energiju,koliko toliko.Sunce je u kvadratu sa Plutonom,dok je Merkur u sekstilu sa Saturnom.

 Neki su se probudili sa mišlju da im sve što se desilo prethodnih dana nije trebalo, drugi su bili srećni što je svašta moglo biti ali su izbegli neprijatnosti,jer su svoje emocije i jezik držali pod kontrolom. Izazova će i dalje  biti, ali i šanse da neke događaje i odnose popravite i promenite.Ali ovog dana svakako neće biti kao prethodnih.

Dobar  je dan za rasčišćavanje nesporazuma koji su bili aktivni u prethodnom periodu...Oprostite sebi i drugima. Šta je bilo, bilo je.Ali i dalje budite oprezni,i ne ulazite u svadje. Razgovor je jedno,a ulazak u konflikt nešto sasvim drugo.Usmerite svoju energiju i misli na dobre stvari.I nemojte očekivati od drugih ,ono što ste vi.

Kvadrat Sunca  i Plutona je energija koja je negde blokirana.Budite svesni ove energije kako biste je  na pametan način kanalisali i usmerili na prave stvari i događaje koje želite da promenite.A neke promene su neophodne.Pluton sam po sebi ide u dubinu, u istraživanje, traži u svemu odgovor. Nekada to ne motaju biti krupne stvari,dovoljno je krenuti od sitnica...Ali ne očekujte da će se one dogoditi same od sebe.

Sa druge strane odličan je dan za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner