Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je danas u znaku Strelca,tokom dana u sekstilu sa Venerom u Marsom,koji su i danas u lepom trigonu.

 Dan obećava puno kontakata, susreta, ali i druženja. Prave se  planovi za budućnost i vreme je  kada se preduzimaju prvi koraci ka njihovom ostvarenju.

Spremniji ste za kompromis I prilagođavanje, kao I oni sa kojima dolazite u kontakt, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata I saradnje.Odličan je period I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata.

Oni koji su  u bračnim zajednicama  ili ozbiljnijim emotivnim definitivno poboljšavaju komunikaciju sa partnerom. Sklad  i strast će ponovo postati prioritetni u vašem odnosu.Verovatno ćete češće zajedno izlaziti, ili se baviti više društvenim aktivnostima, a sigurno je da će vam odgovarati da budete okruženi prijateljima I dragim ljudima.Ne bi bilo loše da uzmete par dana samo za sebe I otputujete negde, pa makar to bilo I samo za ove  dane vikenda.

Ovo je dan velike inspiracije i kreativnosti spojeni sa energijom koja pokreće i koja vaše snove ispunjava.Iskoristite ga maksimalno.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner