Poslednji pun Mesec ove godine je u znaku Raka,znaku emocija, u znaku nežnosti, ljubavi i porodice...Danas u 18:48 h....

 Pun Mesec ,posebno u znaku Raka uvek utiče na emotivno stanje.Ovaj znak traži posebnu atmosferu i naročito bliske ljude ili samoću.Naglašene su emocije, ali i strasti,jer je Venera u znaku Škorpije* u trigonu sa Neptunom.

Možete se osetiti  povređenim, uplašenim i nemoćnim. Ono što je jako važno u tim momentima jeste da ne trošite svoju energiju suviše na nebitne stvari oko vas.Izbegavajte rasprave,posebno sa ženama,ili članovima porodice.Ne sastajte se sa porodicom  i ne ulazite u neke teške diskusije koliko god je to moguće.

Ispred nas je dan  koji moze doneti dosta nervoze zbog nerazjašnjenih situacija u prošlosti koje se sada moraju prelomiti kako biste mogli početi ispočetka.

Kako se nositi sa tim? Ako je potrebno isplačite se ,nemojte poricati osećanja koja vam danas mogu stvarati teskobu u grufima već ih prihvatite, tako ćete olakšati sebi. 

Znate i sami da je svaki kraj,novi početak.Spoznaćete šta vas ne čini srećnim i rešićete da tu stavite tačku. Ovaj dan vam pruža mogućnosti da sumirate godinu koja je na izmaku.Zaboravite događaje koji nisu bili prijatni, ljude sa kojima se ne osećate dobro.

Sve što se događa ima svojih razloga i da oni ma kako strašno i stresno u tom momentu izgledali možda nose nešto jako dobro za vas.I ne  zaboravite da se ništa neće dogoditi za šta nemate snage .

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner