Ovan

 

Za pripadnike ovog znaka, 2019. godina će biti puna izazova. Ukoliko budete na momente mislili da je sve protiv vas, i da vam se tlo pod nogama urušava, zastanite i pokušajte da se smirite i jasno sagledate svaku situaciju, s obzirom na to da će često tokom godine, vaš doživljaj stvarnosti biti dramatičniji od realne situacije. Prvi deo godine će posebno biti turbulentan na svim poljima. Posebno obratite pažnju na finansije, kao i na porodične odnose, jer će vam se na ovim poljima pojaviti najveći izazovi. 

Ljubav vam 2019. godine nosi izazove. Da će ići lagano, ne bismo baš rekli, ali je važno da osvestite ovu oblast života, kako bi spremno dočekali sve nesuglasice i potencijalne probleme i svađe sa partnerom. Važno je da ove godine budete potpuno otvoreni za saradnju, razgovor i iskrenost, jer vam je komunikacija najvažnija, za prevazilaženje problema. Ovo ne važi samo za intimne, već i za porodične odnose. U porodici vas 2019. može dočekati sa nesuglasicama, i lošim odnosima, posebno sa muškom linijom. Ukoliko osetite da ste se udaljili od oca, brata, ne očajavajte, to je proces kroz koji sada morate proći. Važno je da i na najmanju sitnicu reagujete smireno, jer se može desiti da mala varnica napravi plamen, koji ćete posle teško ugasiti.

Kada je posao u pitanju, 2019. godina je vaša, i na ovom polju vas čekaju mnoge lepe stvari i promene na bolje. Imaćete dobre prilike za napredovanje na poslu, promenu pozicije na bolje, ili čak promenu samog posla. Projekti koje ste planirali, ili već započeli, doneće dobre rezultate u 2019. godini, kao i dobru finansijsku satisfakciju. Potezi koje budete povlačili, doneće vam uspeh, zato samo hrabro u novu poslovnu godinu, doneće vam dobre rezultate.

Finansije će vam u ovoj godini biti povoljne, i dolaziće vam sa trudom i radom, koji budete pokazali na poslu. U drugoj polovini godine vas očekuje veći materijalni izdatak, ali sa dobrim razlogom. Dakle, to neće biti gubitak, već možda neko dalje putovanje, izdatak koji će biti u vezi sa porodicom i nekim radosnim događajem.

Zdravstveno stanje vam u 2019. godini ide na bolje. Ovo je godina kada treba da se posvetite svom zdravlju i preventivi, na prirodan način. Dakle, posvetite se fizičkoj aktivnosti, budite disciplinovani i revnosni. Uvedite neke nove, zdrave navike u ishranu, i pronađite uvek vremena za sebe i način da se opustite od stresa i napetost. Kraj godine vam svakako donosi mir i pozitivnu energiju, rešenje nekih problema, pa će stresa biti manje. Izazovni meseci po pitanju zdravlja su mart i jul, pa pripazite.

Mnogi pripadnici ovog znaka će dosta putovati, a moguća su i preseljenja, u drugi grad a čak možda i državu.

Bik

Bikovi će 2019. godinu dočekati u stavu spremnom za borbu. Godina neće biti lagana, ali svi izazovi koje Bikovi budu imali, biće jedna velika lekcija. To se posebno odnosi na oblasti  posla, finansija, ali i zdravlja. Ipak, podršku u toj borbi, Bikovima će pružiti emotivan život, koji će mu dati potporu i snagu da iz svega izvuče samo najbolje, i smiriti strasti onda kada to bude bilo neophodno.

Ljubav je ono što će biti svetla tačka Bikovima u 2019. godini. To će biti njihova baza i izvor snage za sve ostale aspekte života. Mnogi Bikovi će u 2019. godini upoznati važnu osobu, sa kojom će ući u vezu, koja se zasniva na poverenju, lepim emocijama, prijateljstvu, podršci. Ovo je period kada treba da uživate u tome, da polako upoznajete partnera, i osvajate njegovu naklonost. Nema potrebe da žurite u nešto više pre vremena, ne zato što to nije dobra odluka, već zato što te momente nećete vratiti. Ovo je dobra prilika da poradite na sebi, u smislu otvorenost ka partneru, ka prijateljima, kao i članovima porodice.

Sa druge strane, poslovne prilike u 2019. godini će biti pomalo izazovne. Ipak, ukoliko ih shvatite kao priliku da se pokažete, i ugrabite momenat da rastete i razvijate se na ovom polju, ceo period neće proći previše burno. U suštini, sve prepreke koje budete imali na poslovnom planu, postavićete ih sami sa sobom. Ne ograničavajte se, osvestite svoje mogućnosti i iskoristite ih. Ne sumnjajte u sebe, već se suočite sa izazovima, i ugrabite uspeh, koji je posebno moguć u prvoj polovini godine, a najviše tokom marta meseca. Ukoliko nemate posao, tokom ove godine nemojte previše da birate.

To isto važi i za finansije, ukoliko dođe do nekih izazova, imajte na umu da u ovoj godini na većinu stvari po tom pitanju nećete moći da utičete. Dajte sve od sebe da stabilizujete finansijsko stanje, a ukoliko se na momente i otme kontroli, najgore je što možete da uradite, jeste da se nervirate. Veći finansijski dobitak vam može doći krajem maja i početkom juna meseca.

Zdravlje vam u ovoj godini neće stvarati većih problema. Akcenat je na preventivi, dakle, probajte da u svoju rutinu uvedete što više zdravih navika, bolju ishranu i obavezno neku fizičku aktivnost, koju ćete praktikovati redovno. Ukoliko se budu pojavili neki manji izazovi na planu zdravlja, važno je da disciplinovano i strpljivo pristupite lečenju, jer odustajanje ne daje rezultat.

Blizanci

Jedna promenljiva i pomalo nestabilna godina je pred Blizancima, zato savetujemo spremnost i strpljenje. Godina će za sve pripadnike ovog znaka biti ispunjena pozitivnim i pomalo negativnim događajima, koji će se smenjivati brzo, pa možda nekada nećete ni stići da shvatite šta vam se dešava.

Ljubavni život je ono na šta treba da obratite pažnju, posebno ukoliko ste u vezi ili braku. Velika je verovatnoća da že vaš odnos biti na testu, i to vašem, jer ćete poželeti neke promene po pitanju ljubavnog života i sadašnjeg partnera, posebno u prvoj polovini godine. Ipak, najbolji savet sada je da dobro razmislite pre nego što donesete neku drastičnu odluku i promenu, jer neke stvari nećete uspeti da vratite na staro. Obratite pažnju na dobre strane vaše veze, i probajte to više da cenite. Ukoliko ste slobodni, otvorite se i osobi koja vam se dopada, priznajte šta osećate, jer to može dati dobre reakcije i priliku za novu vezu.

To isto se odnosi i na porodične i prijateljske odnose, pokušajte da pristupate što nežnije ovim relacijama, i nađite više razumevanja za ljude. To će vam otvoriti mnoga vrata, i oplemeniti i vas same.

Karijera je ono polje, na kom vas čekaju promene. Ovo je godina kada ćete imati priliku da menjate neke stvari u karijeri, bilo da su to promene pozicije, ili promene samog posla, a možda i pravac u karijeri u potpunosti. Imajte ovo u vidu kada budete donosili odluke po pitanju posla, jer vam to može značajno promeniti karijeru. Moguća su doškolavanja, sticanja novih znanja i veština. Za to vreme, obratite pažnju na kolegijalne odnose, jer je moguće da ćete biti na meti spletki,  vaš rad i trud može biti komprovitovan. Dakle, ne ulazite u takve odnose, već se trudite da sve radite na dobar način, fokusirano i marljivo, i rezultati neće izostati.

Zdravlje će vam takođe u ovoj godini biti promenljivo. Zato bi bilo dobro da se pozabavite preventivom, da na vreme obavite godišnje preglede i sve prekontrolišete, kako bi makar malo predupredili probleme. Od aprila do sredine maja ćete biti pod jačim stresom, pa pripazite na to kako će se to odraziti na vaš imunitet. Krajem godine naročito obratite pažnju, posebno kada su kolena i stomak u pitanju.

Iako će Blizanci tokom 2019. godine imati periode pesimizma i optimizma, koji će se smenjivati, važno je da ostanete fokusirani i ne dozvolite da vas loša osećanja povedu, jer će brzo proći. Shvatite svaku promenu kao nešto dobro, i u tome nađite svoj mir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rak

Rakovi važe za veoma emotivne, senzitivne i porodične osobe, ali u 2019. godini se to zaista može promeniti u smeru produktivnosti na poslovnom planu. Za Rakove će ova godina biti u znaku poslovnog i personalnog napretka, učenja, razvoja potencijala i napretka u svakom smislu.

Pripadnicima ovog znaka, 2019. godina će doneti onoliko dobrih poslovnih rezultata, koliko truda i rada budu uložili. Dakle, ukoliko budete videli da napredak i dobar poslovni rezultat izostaju, nemojte da vam bude krivo, jer su oni direktan pokazatelj vašeg ulaganja. Sa druge strane, ako se se zalagali u punoj meri, možete da očekujete unapređenje, kao i propratnu finansijsku satisfakciju.

Za one koji vode privatan posao, biće dobrih prilika da unapredite svoj biznis, razvijete neke nove ideje i privučete nove klijente. Ono što je važno je dobra organizacija i plan, kojeg treba da se držite.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, treba da imaju na umu da je dobra i otvorena komunikacija ključna za 2019. godinu. Sada nije pravo vreme da se tvrdoglavo držite svojih stavova, i mislite da ste samo vi u pravu, već poslušajte svog partnera i nađite razumevanje za njega. Ta Rakove koji su slobodni, pravo vreme za ulazak u novu vezu je od januara do marta, kao i od oktobra do decembra. To takođe važi za Rakove koji su u vezi, i žele da stupe u brak. Mnogi Rakovi će tokom ove godine ulagati u renoviranje svog doma, ili kupiti novu kuću ili stan, i dosta poraditi na tome da stvore prijatnu porodičnu atmosferu.

Zdravlje će tokom 2019. godine za Rakove biti pod uticajem emotivnih oscilacija, pa probajte da predupredite stres, jer će vam sve poći od toga. Posebno kritičan period je od sredine maja do jula meseca. Trudite se da budete nežni prema sebi, i kada naiđe stresan period, da se maksimalno sačuvate i shvatite da na neke stvari možete da utičete, ali na neke ne. Takođe, preventivom ćete dosta sačuvati sebe, pa obiđite doktora i obavite redovne preglede.

Lav

Možda 2018. godina za Lavove nije bila plodna, ali će zato 2019. godina biti, u svakom smislu! Čeka vas jedna optimistična godina, ispunjena entuzijazmom i samopouzdanjem, tokom koje ćete zablistati. Iako neće sve biti lagano, uz malo truda, ovo će za sve pripadnike ovog znaka biti dobra godina, puna pozitivnih promena.

Ljubavni život će Lavovima, koji su u vezi, doneti dosta pozitivne energije i poleta za sve što ih čeka. Za one koji su u braku, može doći do problema i nestabilnosti, u prvoj polovini godine, pokušajte da ih rešavate na miran način, i ne dozvolite da vaš ego preovlada. Biće tu ljubomornih ispada sa vaše strane, ali nije momenat za to, pa makar osvestite te momente. Ukoliko imate porodicu, bilo bi dobro da posebnu pažnju obratite na svoju decu od aprila do avgusta, jer im je tada najpotrebnija. Za pripadnike ovog znaka koji žele decu, ovo je prava godina za to. 

Na poslovnom planu, Lavovi će pokazati veliku energiju i volju za radom. Uprkos velikom broju obaveza, vama neće biti problem da date maksimum, i više od toga. Nećete se osećati pretrpani poslom i umorni, već naprotiv, veliki broj poslovnih obaveza će vas motivisati da radite više i bolje, i u skladu sa tim, poslovni rezultati i finansije vas neće izneveriti. Sve zadatke, planove i projekte ispunićete na vreme, bez komplikacija.

Finansije će vam ove godine biti na udaru. Zaradićete dosta, ali ćete i trošiti, pa samo obratite pažnju da to ne bude izvan vaših granica. Posebno se očekuju troškovi po pitanju putovanja, ili renoviranja kuće ili stana. Povoljan mesec po pitanju finansija vam je avgust, a najnepovoljniji od sredine maja do kraja juna meseca.

Sa druge strane, iako ćete blistati na poslovnom planu, i napredovati, kako meseci budu odmicali, tako će vaš organizam i zdravlje trpeti. Imajte to u vidu, kako bi obratili pažnju makar na prevenciju, ali i uvođenje nekih rituala opuštanja u vašu dnevnu rutinu. Iako vam posao neće teško pasti, činjenica da ćete imati malo vremena za odmor i relaksaciju, može ugroziti vaše zdravlje, pa pripazite. Jači stres vas očekuje u julu i avgustu, pa pripazite se. Osobe koje boluju od diabetesa, treba da posebnu pažnju obrate na redovnost kontrolnih pregleda. Obavezno prekontrolišite i srce.

Devica 

Nova 2019. godina za Device će biti puna uspona i padova, ali ono što možete da uradite za sebe, jeste da se više fokusirate na one dobre stvari koje će se desiti tokom 2019. godine a da od onih loših naučite važne lekcije, koje nećete ponavljati.

Vaša karijera će se u 2019. godini kretati uzlaznom putanjom, od samog početka godine pa sve do aprila. Dobre poslovne odluke koje ćete donositi, odraziće se na dobar poslovni rezultat tokom ovog perioda, kao i adekvatnu finansijsku satisfakciju. U ovom periodu možete očekivati povećanje prihoda, kao i napredak u karijeri po pitanju promene pozicije. Ipak, od aprila do avgusta meseca savet je da pripazite, i da sa posebnim oprezom obavljate poslovne aktivnosti. To se posebno odnosi na papirologiju i ugovore koje budete potpisivali. Nakon toga, iako sa blagim turbulencijama na poslovnom planu, stvari će se odvijati na pravi način.

Kada su finansije u pitanju, ne savetuje se da se preduzimaju bilo kakve rizične investicije, jer ova godina nije za to. Bolje igrajte na sigurno. Takođe, tokom ove godine bi trebalo da se reše neka imovinska pitanja, sa kojima ste do sada imali problema, posebno ako je u pitanju nasleđena imovina.

Emotivni život će tokom 2019. godine Devicama doneti takođe uspone i padove. Od početka godine pa do aprila se možete suočiti sa velikim promenama u vezi, sa raskidima, privremenim ili trajnim, što će vašem životu doneti nemir. Potrebno vam je strpljenje i upornost kako biste rešili sve probleme koji su se nagomilali u vašoj vezi, ali budete li bili istrajni, stvari ipak mogu da se reše na jedan pozitivan način. Od aprila do septembra će odnosi već biti malo bolji, ali ne u potpunosti. Suočićete se sa izvesnim ograničenjima, ali potrudite se da na njih gledate kao nešto iz čega možete da izvučete lekciju. 

Zdravlje je ono što će vas u ovoj novoj godini poslužiti, pa se i sami potrudite da tako i ostane. Idealna je godina za duhovni rast i rad na sebi u svakom pogledu, pa se potrudite da se okrenete introspekciji, umesto da trošite energiju na stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga

Pripadnicima ovog znaka, 2019. godina doneće turbulenciju na svim poljima, brojne uspone i padove, ali ipak i stabilne periode, tokom kojeg će moći da se fokusiraju i prikupe energiju koja im fali. Kako je Vagama neudobno čim stvari postanu nestabilne, suočiće se sa nemirima, čim stvari krenu da se ubrzano menjaju. 

Na poslovnom planu tokom 2019. godine može doći do promena, koje se neće baš najbolje odraziti na vas. Biće tu nekih loših procena, rizičnih finansijskih poteza, kao i loših odnosa, ali savet je da se fokusirate i reorganizujete, kako bi našli najbolji način da rešite izazove sa kojima se suočavate. Na momente ćete osećati veliku nervozi, anksioznost, ali ako se suočite sa svim tim izazovima, i na smiren način, korak po korak počnete da ih rešavate, u drugoj polovini godine možete da očekujete napredak na poslu. Pripazite se od maja meseca, pa do kraja godine, saradnika koji vam mogu raditi iza leđa.

Kada su finansije u pitanju, istina je da ćete ove godine malo teže zarađivati, ali ne gledajte na to tragično. Uz dobru finansijsku organizaciju, i pažljivo trošenje, nećete biti na gubitku ove godine. Dobar finansijski priliv vas očekuje od druge polovine avgusta pa do kraja septembra.

Ljubavni odnosi bi u 2019. za pripadnike ovog znaka trebalo da budu poprilično stabilni, i da ova godina donese konačno novu ljubav i strast. Vage koje su u vezi ili braku, imaće izazov na planu odnosa sa partnerom, što će doneti tenziju i nervozu, pa je savet da ovome pristupite smireno, da pokušate da razumete partnera, i da stvari rešavate korak po korak, ne zaobilazeći ništa. Vaš problem tokom ove godine može biti posesivnost, ljubomora i sumnja u partnera, posebno od maja do septembra, pa pokušajte da kod sebe ispitate, šta je to što vam izaziva ta osećanja. To ne samo da je loše po vas i vaš mir, već može oterati partnera od vas, što nikako ne bi bilo dobro. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju sjajnu godinu pred sobom, za upoznavanje savršene osobe za njih, za strast i jaka osećanja, ali važno je da ne izbegavate druženja i izlaske, jer vas to poznanstvo upravo očekuje preko prijatelja. Posebno obratite pažnju na osobe rođene u znaku Bika.

Kada je zdravlje u pitanju, Vage treba tokom 2019. godine da pripaze ne toliko na fizičko, koliko na psihičko zdravlje. Stres vam može biti najveći uzrok zdravstvenih problema, pa se posvetite sebi i svom miru, a stvari postavite tamo gde im je mesto. Posebno su po tom pitanju kritični mesec oktobar i početak novembra. Relaksacija, opuštanje i mera u radu, daće dobre rezultate po pitanju zdravlja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Škorpija

Nova 2019. godina će Škorpijama biti jedna od onih, koje donose uspehe na svim poljima. Može se reći da ćete konačno odahnuti, i početi da skupljate plodove svog truda iz prethodnog perioda. Dosta toga će vam ići sa lakoćom, pa se potrudite da iskoristite ove prednosti i zablistate u ovoj godini.

Ukoliko ste u vezi ili braku, ovo je dobra godina da razvijate vaš partnerski odnos. Izađite iz komfor zone, preduzmite neke nove aktivnosti, budite kreativni, partner će to ceniti. Što više druženja sa zajedničkim prijateljima, i širenja kruga poznanstva, dobro će vam doći. Neka vas u ovoj godini partner vidi u novom, sasvim drugačijem svetlu, neka vidi da umete da budete potpuno emotivno otvoreni, nemojte kriti osećanja. Pripadnici ovog znaka, koji su slobodni, imaće dosta aktivan društveni život, koji treba da iskoriste maksimalno, jer vas čeka jedna zanimljiva osoba, koja vam dolazi preko prijatelja. Posebno budite otvoreni za to tokom oktobra meseca. Važno je da budete strpljivi, i ne trošite energiju na nevažne osobe, koje će vam se na trenutak učiniti kao bitne. Bolje je da vreme provodite u krugu prijatelja, nego sa osobama koje će trošiti vašu pozitivnu energiju. Kada se bude pojavila ona prava osoba, znaćete to.

Posao je polje na kome ćete imati posebno uspeha. Sav trud i zalaganje, koje ste pokazali u 2018. godini, sada dolazi na videlo, i osvaja zasluge, dobre rezultate i finansijski prosperitet. Konačno, nadređeni će pokazati poštovanje i divljenje prema vama, i odati pošast za sve zasluge. Rast ugleda na poslovnom planu, podići će i vaše samopouzdanje, što će biti dodatna pokretačka snaga za kasnije projekte. Ono što je važno u ovoj godini, jeste da shvatite šta želite od karijere, koji su to ciljevi koje želite da ostvarite, i da se fokusirate i sebe podstaknete na akciju. Kada budete uvideli, koje su vaše snage a koje su slabosti, lako ćete da prvo iskoristite, a drugo popravite kod sebe. Ukoliko se bavite privatnim poslom, imate mogućnost za proširenje poslovanja kroz nove klijente i nove ideje. Nemojte se plašiti promena.

Finansije će tokom 2019. godine biti dobre, i pratiće napredak na poslu. Biće vam to značajna satisfakcija. Dosta ćete ulagati u svoj duhovni napredak, ali isplatiće se. Takođe, u ovoj godini ćete rešiti neka imovinska, porodična pitanja.

Zdravlje će tokom ove godine biti solidno, bez većih problema. Ono na šta morate da obratite pažnju jeste vaše psihičko zdravlje, koje će zbog iscrpljenosti posebno biti na udaru. Imajte uvek vremena za sebe, okrenite se relaksaciji, meditaciji, nađite svoj unutrašnji mir i fokus. Naravno, tome će doprineti i zdrava ishrana, dosta sna, fizička aktivnost poput joge.

Strelac

Godina koja je pred vama, doneće vam uspone i padove, ali imajte u vidu da vam donosi i brojne mogućnosti i okolnosti, koje bi trebalo iskoristiti. Može se reći da će vam dosta toga ići od ruke, i da ćete u nekim momentima imati poprilično sreće. Ovo je sjajna godina za rast, pa imajte to u vidu u svakom momentu, čak i kada je naizgled teško.

Strelčevi, koji su u vezi, tokom ove godine bi posebno trebalo da se klone svih zabranjenih, tajnih odnosa, u koje vrlo lako mogu ući. Velike su šanse da taj potez može uticati ne samo na vašu vezu, i odnos sa partnerom, već vas i iskompromitovati, i štetiti vašem ugledu, Dakle, klonite se takvih odnosa, iako su izazovni i privlačni. Fokusirajte se na partnera, i sve ono što je kod njega dobro, i shvatićete da ono što tražite na drugoj strani, već imate. Slobodni Strelčevi neku ozbiljniju priču mogu očekivati tek u poslednjim mesecima 2019. godine, ali malo strpljenja, i videćete da je vredelo čekati. Ova godina će biti turbulentna po pitanju porodičnih odnosa, jer neke situacije mogu narušiti vaš odnos. Zato se potrudite da stvari sagledate bistre glave i sabranih misli, kako ne biste povukli neke pogrešne poteze, i povredili ljude oko sebe. Godina je izazovna i po pitanju prijateljstava, shvatićete ko su vaši pravi prijatelji, i napravićete jednu selekciju ljudi oko sebe. To je mudra odluka, jer vam ljudi koji zrače negativnošću, i crpe vašu energiju, nisu ni potrebni.

Poslovna godina koja je pred vama, biće doba za napredovanje, učenje novih stvari, rasta u svakom smislu. Važno je da se tokom ove godine fokusirate, ne toliko na dobre poslovne i finansijske rezultate, koliko na vaše stanje i zadovoljstvo poslom. Kada vi budete u miru sa time, kada budete zadovoljni time što radite, i shvatite da je to za vas rast i napredak, tada će i sve ostale stvari doći sa lakoćom, dobri rezultati, rast profita i zadovoljstvo nadređenih. Ako to zanemarujete, i fokusirate se na finansije, stvari će dosta teže ići. 2018. godina je bila ona, u kojoj ste se dosta poslovno iscrpeli, sada je vreme za uživanje, i zato ne budite strogi prema sebi, već dajte sebi oduška.

Finansije će u ovoj godini svakako biti dobre i stabilne. Očekuje vas rast profita, i zarada bez previše truda, naravno, ukoliko se dobro organizujete. Svakako, na ovom polju će vas pratiti sreća tokom ove godine.

Zdravlje je nešto što ste tokom 2018. godine iscrpeli poprilično, i sada je vreme da se pune baterije. Počnite sa time odmah, jer će vam trebati vremena. Stres i napetost su učinili svoje, pa vam je imunitet oslabljen. Sada je važno da preduzmete preventivne mere, obavite redovne kontrolne preglede, obratite pažnju na odmor i relaksaciju. Pripazite i na ishranu, jer ćete ove godine biti skloni gomilanju kilograma.

Ukoliko se ove godine ukaže prilika za put na neko sveto mesto, iskoristite to, uključite se u filozofske ili verske aktivnosti, jer će to pomoći vašem duhovnom razvoju.

Jarac

 

Za Jarčeve, 2019. godina je godina promena, kako na personalnom, tako i na poslovnom planu. Godina koja je za nama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju povratite. Idealno za mentalni oporavak, koji vam je potreban.

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, ali i za one slobodne, rad na odnosima je jako bitan tokom ove godine. Partner može osetiti da se povlačite, da ste rezervisani i nezainteresovani, a neće znati da to nije do njega, ukoliko ne razgovarate otvoreno. 2018. godina vas je psihički iscrpela, ali jako je važno da se ne povlačite. Poverenje je u vašem odnosu sada ključno, kao i otvorena komunikacija, pa tako i kada ne budete bili zainteresovani da vreme provodite sa partnerom, važno je da mu to jasno kažete. Stvari ne moraju da budu loše među vama ukoliko to učinite, a svakako može ojačati vašu vezu. Slobodni Jarčevi neće biti zainteresovani za socijalizaciju, druženje i izlaske, već će se okrenuti sebi i svom miru. To nije loše, kako bi malo obnovili energiju, ali ne preterujte, jer vas može odvesti u krajnost, i na kraju krajeva, možete propustiti šansu da upoznate neke zanimljive ljude. Oči posebno otvorite tokom meseca februara. 

Posao je ono polje, na kome ćete u ovoj godini zablistati. Vaša ambicioznost, posvećenost i korisnost će doći do izražaja, i doneti vam uspeh, i konačno dobre rezultate. Važno je da se tokom ove godine dobro organizujete, i fokusirate na svoje ciljeve, i ne odstupate od njih. Vaši planovi bi trebalo da budu realni, da jasno sagledate stvari, i shvatite šta je u vašoj mogućnosti, a na šta ne možete da utičete. Budite pažljivi po pitanju pomoći i truda koji ulažete u kolege, kako to ne bi išlo na vašu štetu. Postavite granice po pitanju zauzimanja za druge, jer može se desiti da neko drugi prisvoji vaše zasluge. Tokom ove godine, bilo bi dobro da izađete iz uobičajene poslovne rutine i unesete više kreativnosti u vaš posao. To možda nije vama svojstveno, ali baš zato, jer to će vam pomoći da nađete neka efikasnija i kreativnija rešenja. Dobrog saradnika možete naći u osobi urođenoj u znaku Strelca, kao i u strancima.

Kada su finansije u pitanju, tokom 2019. godine vas očekuju nova finansijska ulaganja, koje morate dosta racionalno da sagledate, ali ako to uradite na pametan način, rezultati će biti natprosečni. Takođe, očekuju vas i neočekivani finansijski dobici, a možemo reći da mogu doći i na kartu sreće. Februar je povoljan mesec po pitanju finansija.

Kako bi održali psihičku stabilnost i mentalno zdravlje, i kada stres preovlada, važno je da se bavite fizičkom aktivnošću. Stoga je preporučljivo da uvedete redovne fizičke aktivnosti, i to one koje su poprilično zahtevne, i koje daju adrenalinski skok, jer ćete na taj način izbaciti negativnu energiju, i ojačati svoje zdravlje. Čuvajte se stresa tokom jula i avgusta meseca.

Za Jarčeve je ova godina pravi momenat da pobede svoje strahove, Sada je vreme da po tom pitanju preduzmete korake, i pripazite samo, da to ne pređe u borbu sa samim sobom. Samo polako i smireno, i sve se da rešiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodolija

Nova 2019. godina je godina promena za Vodolije, period kada će izaći iz svoje zone komfora i ustaljenih rutina, i raditi nešto što njima možda nije svojstveno. Ipak, kako su uvek otvorenog uma i duše, Vodolije će biti spremne za ovakve promene.

Ljubav je ono polje, na kome će Vodolije tokom 2019. doživeti značajne promene. Uvek nezavisne, Vodolije vole svoju slobodu, i bilo da su u vezi ili ne, one insistiraju na tome. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je vreme da malo drugačije sagledate vaš odnos. Biće vam potrebno da se više zbližite sa partnerom, da se predate u potpunosti, iako to može ugroziti vašu slobodu. Bićete spremni na to, i svesni šta to sa sobom nosi. Svakako, čeka vas sjajno provedeno vreme sa partnerom, a ukoliko vas i dalje vuče vaša želja za širinom i prostranstvima, bilo bi idealno da odete na neko romantično i neobično putovanje, najbolje u neku daleku zemlju. U drugoj polovini godine, mnogi pripadnici ovog znaka se mogu osetiti spremnim i na novi korak, a to je ulazak u brak, ili makar zajednički život. Vodolije koje i dalje nisu u vezi, sada imaju priliku da svoj status promene. I vi ćete želeti da svoje srce poklonite nekom, i tokom ove godine šanse za to su i više nego odlične, posebno tokom marta meseca.

Poslovni period koji je pred vama, doneće vam solidne rezultate, bez nekih prevelikih očekivanja. Vaše analitičke sposobnosti, i sposobnost donošenja pravih odluka će sada biti u fokusu, pa rezultati koje budete ostvarili, biće odlični. To možda neće pratiti i neki jači finansijski dobitak, ali svakako vam je to prilika da rastete i razvijate se u svojoj karijeri. Tokom proleća, i početkom leta, imaćete sjajne prilike za ostvarenje poslovnih ciljeva, pa sve one projekte koje planirate da pokrenete tokom ove godine, pokrenite ih tokom ovih meseci. Sada je pravo vreme da pokažete svu svoju kreativnost, i to je karta na koju treba da igrate u ovoj godini, jer potencijala imate i to poprilično.

Finansijska situacija, kao što je spomenuto, neće baš pratiti poslovni rast, ali svakako neće biti loša. Ono što je sada važno jeste da sve preostale izdatke i dugove izmirite, kako vas ne bi pratili u narednom periodu. Mart je povoljan mesec po pitanju finansija.

Stres je ono na šta treba da obratite posebnu pažnju, i da stvari rešavate na vreme, a ne kada već bude kasno. Nađite način da se psihički odmarate, i punite baterije redovno. Kontrolišite svoje zdravlje na vreme, preventiva je neophodna. Mnogo fizičke aktivnosti će vam pomoći da se fokusirate i budete bistrije glave. Prekontrolišite srce i cirkulaciju.

Ovo je godina kada treba da se oslonite na svoje prijatelje, jer ćete moći uvek da računate na njih. Ukoliko se ukaže prilika za neki dalji put, u daleku, egzotičnu zemlju, ne propuštajte je, jer je to prilika ne samo za upoznavanje drugih kultura, već i za vaš duhovni rast.

Ribe

Ukoliko ste se tokom 2018. godine osećali pomalo izgubljeno, bez pravog puta i pravca, ili ste stalno sebi postavljali neka pitanja na koje niste imali odgovor, sada je momenat kada stvari dolaze na svoje mesto. Bićete okrenuti sebi i bavićete se introspekcijom, i na taj način dobiti mnoge odgovore. Godina u kojoj će vaše samopouzdanje biti na zavidnom nivou je pred vama.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, ili braku, sada imaju period pred sobom, tokom kojeg mogu u pravom svetlu sagledati odnos sa partnerom. U odnose, bilo da su ljubavni, prijateljski ili porodični, morate ulagati, i to uvek imajte u vidu, jer lako se može desiti da vam to ispadne iz fokusa, i da zanemarite ljude oko sebe. Ne uzimajte veze zdravo za gotovo, već uvek radite na njima. Tokom leta, može se desiti da vam veza upadne u krizu, i to može potrajati do jeseni. Ta kriza će doći sa svrhom, a to je da shvatite šta zapravo imate, koliko je to vredno truda, i koliko vam to zaista prija. To znači da ako se neke veze i prekinu, imaju dobar razlog. Nakon analize, shvatićete vrlo racionalno, šta zaista želite, i ako se trenutna veza u to ne uklapa, lako ćete je preboleti. 

Kada je u pitanju poslovni period pred vama, može se reći da je to period kada će se konačno, sav vaš trud koji ste uložili u proteklom periodu, i isplatiti. Prvi deo godine je posebno povoljan u poslovnom smislu, jer ćete stvari raditi sa lakoćom, i imaćete dosta sreće po tom pitanju. Važno je samo da se ne opuštate, jer neće cela godina biti tako lagana. Već krajem proleća vas očekuju izvesni izazovi na poslovnom planu, i važno je da budete spremni za njih. Neće to biti ništa drastično, ali svakako če zahtevati više zalaganja i truda. Kada naiđu problemi, budite svesni da rešenje uvek postoji, samo ne treba da paničite, već da jasno sagledate stvari. Mogućnosti su brojne, i lako ćete uspeti da prebrodite taj problematičan period. Bilo bi dobro da sarađujete sa osobama u znaku Strelca, kao i sa strancima.

I finansije će vam ići od ruke tokom ove godine, i imaćete u izvesnom smislu sreću na tom polju, pa makar oko toga nema potrebe da se stresirate.

Zdravlje će vas poslužiti, samo ako budete vodili računa, i brinuli o sebi. Oslušnite svoje unutrašnje ja, i uzmite to u obzir kao znak da treba da napravite pauzu, i prikočite. Ne forsirajte sebe, već nađite vremena za odmor i relaksaciju. I najvažnije, ne preterujte u zadovoljstvima, već budite umereni u svemu, jer je to presudno za vaše zdravlje tokom ove godine. 

Ono u čemu ćete zablistati tokom ove godine je pomoć drugima, u smislu savetovanja i davanja pravih rešenja za njihove probleme, i tu budite otvorenog srca. Vaša inteligencija i mudrost će doći do izražaja, i biti mnogima od koristi, samo vodite računa da to ne bude previše egoistično, već to usmerite tako da ima pravu svrhu.

 

izvor:mogujatosama.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner