Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je u znaku Ovna,tokom dana u kvadratu sa Merkurom,Saturnom i u trigonu sa Jupiterom.Od planetarnih aspekata imamo konjunkciju Merkura i Saturna,ali i kvadrat Jupitera i Neptuna.

 Ovog dana posebno budite  oprezni u saobraćaju i komunikaciji.Prazne rasprave i konflikti  nigde  ne vode.Jupiter u Strelcu tražiće neku pravdu,ali ovoga puta Neptun kao da mu se podsmeva.Merkur pored Saturna svaku komunikaciju koja bi bila potpuno otvorena koči.Saturn donosi brigu i teškoće, dosta toga  vas može prilično zabrinuti i opteretiti.Izbegavajte bilo kakve rasprave i ne ulazite u diskusije sa onima koji su ljutiti ili neraspoloženi jer nećete biti pošteđeni.Pokušajte da imate strpljenja kako za sebe tako i za druge. 

Nametaće vam se nešto, bićete u dilemi da nešto važno odlučujete,.Nešto će vam zasmetati, nešto ćete osetiti da vas sputava i ograničava, pa ćete želeti da se tome suprotstavite,ali ovog dana to svakako nije preporuka zvezda za Vas.Odluka koju biste  doneli  bila bi prilično nestabilna i promenljiva.Osećaj straha i panike će biti prisutan, a iz straha možete raditi neke pogrešne strvari. Kad strah naiđe i kad ga osetite ne radite ništa i tako ćete ga savladati.

Budite oprezni šta i kome govorite, kakve komentare dajete, kada i gde stavljate svoj potpis, a najbolje bi bilo da se suzdržite od potpisivanja bilo kakvih važnih dokumenata.

Budite oprezni kome verujete, bilo da je  u pitanju običan razgovor,ili da vam neko deli savete o nekoj situaciji o vašem životu.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner