Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je  u  znaku Lava ,dok je Jupiter u kojunkciji sa Venerom.Sva dešavanja će se vrteti oko ljubavi i odnosa

 Sa Venerom uvek idu osećaji inspiracije i ushićenosti...Sa Jupiterom pored  dupli osećaj sreće.Vera u sebe, vera u ljubav i podršku univerzuma. Vera u pozitivan ishod. Optimizam.Želja.Za ljubavlju ,za emocijama.

Ovo je dan kada se bude vaši snovi, vaše želje i vaše emocije. Mnogi će se zaljubiti, a mnogi i bez posebnog razloga radovati. Bićete smeliji da se upustite u mnoge stvari.Bićete puni energije i volje za započinjanje novih poslova.Dobijate hrabrost za rešavanje svakodnevnih problema

Neki će upoznati nekog ko će probuditi emocije koje do tada niko nije..Lep položaj planeta donosi vrlo interesantne situacije i susrete koji neće biti samo prolazni.Imamo jedan  od lepših perioda u ljubavi jer ćete imati priliku da sa partnerom ostvarite harmoniju koja je vama veoma značajna. U vama je dovoljno optimizma, poleta i širokogrudosti da odnos podignete na viši nivo i da uočite šta je potrebno da se to održava.

Neka danas umesto razuma vaše srce govori.U svemu se samo prepustite i uživajte.Čuda se dešavaju, a vaše je samo da verujete.  

Idealan je dan za sva duža ili kraća putovanja,rešavanja nekih zakonskih stvari,učenje,čitanje,polaganje ispita,otkrivanja nekih bitnih informacija..

I mnogo se smejte. Danas je jedan veoma poseban dan. 

Želim vam lep I prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner