Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je  u znaku vatrenog Ovna,dok je Merkur u sekstilu sa Uranom.

 Dan ispred nas nosi jednu ozbiljnu pokretačku energiju.Nudi se prilika  koju treba da iskoristimo u smeru svojih želja.Osetićete promene u sebi i načinu razmišljanja. Merkur će biti taj koji će u vama probuditi nova interesovanja.

Uran daje Merkuru ideje koje možda deluju nerealno,ali su i te kako ostvarive. Još kad se na  doda vatrena energija Ovna,koji će uraditi i preko maksimuma ,jasno je da je današnji dan jedan od boljih u ovom mesecu.Kao da će svi biti u nekoj šestoj brzini,puni energije da preuzmu život u svoje ruke.U vama će probuditi osećaj samospozaje i samovrednovanja, pa ukoliko vam je nedostajalo samopouzdanje, sada je pravo vreme za otkrivanje svojih talenata i kvaliteta koje ste svesno ili nesvesno skrivali i sputavali.

Ovog dana ćete posebno zračiti srećom i radošću, jer čak i da nemate posebnog razloga, osećaj će biti prisutan, pa iskoristite ovaj dan za druženje sa onima koji su vam bliski ili sa onima koji želite da vam to postanu.Možete imati neobične susrete i upoznati vrlo kreativne ljudi koji će vam biti od izuzetnog značaja u budućnosti

Misao (Merkur) stvara želju, a želja budi svest koja kreira i realizuje.Izaberite ono što je dobro za Vas.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner