I danas imamo jedan energetski lagan dan...Otvoren um: to je najbolja strana Blizanaca.Važno je da iskoristite svu svoju snagu uma da potisnete bilo koju vrstu pesimizma.Blizanci svakako prirodno jesu pozitivan znak,ali imaju i onu drugu krajnost.....ustalom,kao i svi....

Potrudite se da unesete što više pozitivnih misli, a ako ih nemate sada je vreme da to promenite i da pozitivnim mislima privučete i pozitivne promene. 

Ako danas dobijete poruku od nekoga iz prošlosti , neka vas ne iznenadi . Dobro razmislite da li želite da se krećete unazad ili unapred.Dobro bi bilo da u narednih mesec dana resite sva pitanja koja vas muče, ili ne čine srecnim. Mogućnost izbora uvek imate, to je besplatno . Sve ostalo su izgovori.

Takodje, današnji dan vam može doneti dosta novih saznanja..dosta novih ideja,i planova za budućnost.Pristiže mnogo informacija i ideja, a vi ne znate šta biste sa svim tim saznanjima,jer retrogradni Merkur (vladar Blizanaca(unosi i dalje pometnju u komunikaciji.Ne prepričavajte nikakve informacije, jer su to pre dezinformacije, pa ćete biti pogrešno shvaćeni. U ljubavi očekujte harmoniju, ali morate se i sami potruditi.Ono što očekujete vi,očekuje i partner.Šaljivim pristupom prevazildjite potencijalne teške situacije.Šalite se, smejte se,a ozbiljne razgovore ostavite za kraj meseca.

Neka vam dobre i lepe emocije budu pokretač za sve što radite danas.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner