Dobro jutro leptirići cvetići..Mesec je danas u znaku Škorpije,dok je Neptun u konjunkciji sa Rx Merkurom.

 Aspekt koji smo već imali 19.februsrs..ali kako je Merkur retrogradan,eto ga ponovo.A samim tim imaćemo ga još jednom,2 aprila.

Reči koje su nejasne. Pokušavamo da nadjemo neko skriveno značenje u nečemo što nam  se govori. Sumnjamo.U sebe,u partnera, u sve oko nas.Misli u našoj glavi znaju danas da naprave od muve slona.Dobijaćete  neke signale iz univerzuma , ali ne naglo i jako,pa postoji mogućnost da ih pogrešno shvatite.Zbog Meseca u Škorpiji mnogi će imati osećaj neizvesnosti, straha i često se boriti protiv pesimizma

Očekujemo da su oko nas ljudi jasni,direktni,ali ne nailazimo na takve.

Bele laži,da neko ne bi bio povredjen.Borba izmedju onoga što mislimo i onoga što osećamo..Izmedju onog što znamo,i što bismo želeli.Bićete prilično zbunjeni.

Klonite se rasprava, ne branite se, ne dokazujte svoju nevinost i ne isterujte pravdu, jer vaši pokušaji neće biti uspešni. Nekada ništa nije onako kako izgleda.Kasnije biste shvatiti gde ste pogrešili, ali tada bi već biti kasno.

Najbolje je sačekati da Merkur krene direktno,kako biste imali jasniju sliku.

Nametaće vam se nešto, bićete u dilemi da nešto važno odlučujete, baš ćete u ovom periodu imati dobre ponude za posao, kupovinu stana ili auta..ali nemojte ništa dok je Merkur retrogradan,strpite se još malo.

Paralelne veze biće vrlo zastupnjene,ali i mogućnost  da se iste otkriju. Jedan pogrešan sms je dovoljan da napravi haos.Zato pazite se danas kome šaljete poruke,mailove...

Sa druge strane ovaj aspekt je povoljan za umetnike,maštovitost će biti na zavidnom nivou,pa možete dobiti neku odličnu ideju,za čiju realizaciju vam neće trebati puno vremena.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner