Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...
Mesec je do podneva u znaku Lava,kada prelazi u znak Device,dok je Venera u sekstilu sa Plutonom i kvadratu sa RxJupiterom.


Početak nedelje donosi priče o ljubavi..o onim sudbinskim,karmičkim...o onim emocijama koje razum teško kontroliše...Magnetizam,koji rečima ne mozete opisati.
Priča o tome šta kada možda znate da neko nije za vas,ali su emocije jače? Kada strasti divljaju svaki put kada se čujete,vidite ,dodirnete...Kada je telepatija izmedju vas veoma jaka...Kada čitate misli onom drugom...Kad zastane dah kada se pogledate...
Kao da ste zavisni jedno od drugog...

Ljudi misle da nam srodna duša savršeno odgovara u svakom pogledu, i to je ono što svi žele. No, prava srodna duša je ogledalo, osoba koja vam pokazuje sve što vas sputava, osoba koja dozvoljava da primetite samog sebe kako biste mogli promeniti svoj život.To su osobe koje nam na neki način obeleže život.Koji namm ukažu na nešto što možda sami od sebe skrivamo.Nikada te ljubavi nisu lake,uvek je to jedna luda vožnja naših emocija...nekada predivnih,a nekada toliko bolnih... I tako ce biti,pa skoro cele ove nedelje.

Možete očekivati neki vrlo jak intenzivan strastven susret. Emocije su pojačane i mnogi će doživeti nešto značajno ovih dana.Možda ćete se po prvi put jako zaljubiti, a možda će se samo stare rane i strasti probuditi. 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner