Kontakt email: [email protected]        Facebook

Naredne dane obeležiće svakako Venera svojim boravkom u znaku Bika.Kratko,ali slatko.

 Priča o ljubavi,o volji,ambiciji,energiji...Frojd je smatrao da psihicki zdravu osobu karaktericu dve ključne karakteristike, sposobnost da radi i sposobnost da voli.A Venera u ovom znaku itekako zna da voli...ljubav,život,cveće,proleće,vino,novac,decu...generalno da voli život.

U ovom periodu nekako će žene dominirati.U svakom smislu.Postaće opsednute tretmanima ulepšavanja...misliće na krpice,cipele,torbe,šminku,lickanja,masaže...ako se čak i nema para,za to će se naći ...ali to je ipak,ono ali...jer gde je Venera u Biku,tu je  i novac. U mnogima će se probuditi osećaji uzbuđenja i zaljubljenosti, ali biće i drugih zadovoljstava ...osećaj radosti mogu probuditi novi poslovi i bolja finansijska situacija.

Generalno nas čeka bolja komunikacija,želja za mirom i dogovorom.Konflikata će biti manje jer je strpljenje jače,razgovori će biti mirniji,staloženiji....Bik nije agresivan u komunikaciji,on sve lepo voli da premeri,odmeri,pa onda kaže...Ali to sve posle 20 maja. jer 18 imamo konjunkciju Venere i Urana,ali i pun Mesec u Škorpiji.Kada prodje prvi talas bure,možemo da se opustimo i uživamo u lepoj energiji.

Krajem maja imamo divan sekstil Venere i Neptuna,i divan trigon Venere i RxSaturna.

Da li će se to neko vratiti u vaš život , ili će se samo dogoditi nešto vec vidjeno i nekada doživljeno?  Da li će da vam prorade leptirić u stomaku,sa osobom ssa kojom biste to najmanje očekivali ...To ce kod svakog biti drugačije..Ali je bitno da će biti dešaavanja....

e-max.it: your social media marketing partner