Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je danas u znaku Vage,tokom dana u sekstilu sa RxJupiterom i kvadratom sa Rx Plutonom...Mars je jutros prešao u znak Raka...i imamo divan  sekstil Merkura i Neptuna.

 

Aspekt koji simboliše snove,veru ,nadu...
Ako nešto kažete sa dovoljno zara, i ako bogovi nemaju pametnija posla, vaseljena ponekad ume da se sklupča oko vaših reči. Reci su odvajkada imale snagu da promene svet. Pazite šta želite. Nikada ne znate ko vas može čuti. Ili šta, kad smo već kod toga. Jer nešto možda lunja kroz univerzume i nekoliko reči koje pogrešna osoba izgovori u pravom trenutku može zazvucati veoma primamljivo(Teri Pracet, Duševna muzika)
Danas maštajte,o svojim snovima,svojim željama,nadama...

Budite budni i obratite pažnju na slučajne susrete ili slučajne priče, jer ništa nije slučajno. Sve se događa sa razlogom, a svi ti događaji ili iznenadni susreti su samo znakovi na putu, koji sa sobom uvek nose konkretne poruke. Oslonite se na intuiciju danas.

Neka želja koju dugooo želite može da vam se ispuni...ili je na putu ostvarenja.Uživajte u danasnjem danu i naravno iskoristite ga najbolje što možete...

Želim vam lep i prijatan dan.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner