OVAN

LJUBAVNICA – PISMO - LJUBAV

Ljubav

Oho-ho! Pa čini mi se da će vas baš lepo „krenuti“ na polju ljubavi tokom ovog meseca! Ako ste slobodni – možete stupiti u kontakt sa nekim ko je jako, jako davno bio u vašem životu – možda čak osoba iz detinjstva. Obradovaćete se jako jedno drugom i komunikacija će biti izvrsna – ovo je više nego dobra osnova, a vi sada gledajte, pa razradite dalje! Kod slobodnih ove karte mogu označiti i mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom. Neko će vam od prvog trenutka baš, baš odgovarati i itekako je moguće da do kraja juna budete u jednom snažnom emotivnom odnosu. Kod zauzetih, takođe nije loša slika. Vi i voljena osoba lakše komunicirate nego inače, oboje ste spremni za dogovor i kompromis. Kod nekih od vas probudiće se želja za ozbiljnijim dešavanjima u vezi, možda čak i želja za potomstvom.

Posao

Jedan živ, dinamičan i pokretan mesec je pred vama. Ovo je period kada biste trebali da budete posebno aktivni, jer vam kontakti, dogovori i susreti sa drugima otvaraju nove poslovne mogućnosti. Takođe, ne treba zanemariti uticaj ljudi iz vašeg okruženja – kolega, prijatelja, nekoga ko vas savetuje – jer vam mogu ukazati na dobre poslovne ponude ili vam otvoriti vrata nekih novih mogućnosti. U finansijskom smislu, računajte da će priliva biti više nego inače, ali da će vam veliki deo novca samo „prolaziti kroz ruke“.

Zdravlje

Čuvajte grlo, pluća, generalno – respiratorni trakt. Da se razumemo, nećete biti skloni nekim komplikovanim zdravstvenim situacijama, ali su itekako moguće prehlade ili blaže virusne infekcije. Ako imate inače loše varenje ili problem sa stomakom, ovog meseca gledajte da promenite nešto u načinu ishrane.

BIK

DAR – UDOVAC - VENČANJE

Ljubav

Ako ste slobodni, možda je pravi trenutak da se posvetite samo sebi. Da se počastite nekim lepim komadom garderobe, novom šminkom, da izađete sa prijateljicama i provedete ludu i nezaboravnu noć. Zapamtite – niste ovog meseca bez emotivnih prilika, daleko od toga! Jedino što je potrebno jeste da se opustite i pustite da ljubav pronađe vas, umesto da vi nju jurite. Možda se kontakt sa nekim odvija sporije od onoga što biste vi voleli, ali bitno je ka čemu idete, jel tako? Ako ste zainteresovani za osobu koja već ima emotivnu priču ili je u braku, moram vam reći da ćete uspeti da je osvojite. Samo....šta ćete posle raditi, to je već drugo pitanje. Oni u vezama i brakovima neće imati velikih problema tokom juna. Šta više, neki od vas se mogu odlučiti za početak zajedničkog života ili zakazati venčanje.

Posao

Lepa nova poslovna ponuda očekuje pripadnike ovog znaka tokom juna meseca. Ovo doduše može biti i neka nagrada za vaš rad ili unapređenje, napredovanje. Šta god da je, bitno je da će vam doneti veliku satisfakciju. No, Bikovima svakako stoje dobre šanse da prošire poslovanje ili da otpočnu novu poslovnu priču sa jakom firmom ili ozbiljnim saradnicima. Sredinom meseca možete imati neki manji zastoj u vašim planovima, ali to vas neće na duži rok sprečiti da idete ka cilju. Finansije – vrlo solidno u junu.

Zdravlje

Starija populacija Bikova može imati manjih hroničnih tegoba, a savetuje vam se da povedete više računa o ishrani i kontrolišete holesterol i šećer. Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka, razmislite o nekom vidu rekreacije.

BLIZANCI

LJUBAVNIK – SMRT – VESELJE

Ljubav

Eh sad... da nije ove karte Smrt, pa da možemo da kažemo da će vam sve po pitanjima ljubavi u junu mesecu ići kao „po loju“. No, nije ona tu bez razloga. Da se ne biste stresirali bez preke potrebe, naravno da ova karta nema nikakvih dodirnih tačaka sa „pravom“ smrću – ona samo ukazuje na sudbinske događaje, karmička otežanja i prepreke koje ne možete izbeći i na koje nemate uticaj. U prevodu – ukoliko ste slobodni, možete upoznati osobu koja vam je na neki način „namenjena“, bez obzira na to kakav će biti tip vašeg odnosa – kroz ovu osobu morate ili nešto naučiti, ili vratiti dugove ljubavi. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, pokazuje da ćete imati jedan, nešto teži i komplikovaniji period u vašem odnosu, ali da ćete zajedničkim snagama, trudom i ljubavlju, uspeti da ga prevaziđete.

Posao

Blizanci će u poslovnom segmentu tokom juna meseca biti čas na gasu, čas na kočnici. U suštini – tako će to vama izgledati – da vam se u jednom momentu sve otvara, da možete dobiti baš ono što želite, a da već u nekom sledećem nalećete na prepreku ili blokadu, zbog koje morate da menjate pravac ili svoje planove. Generalno gledano – u drugoj dekadi meseca imaćete komplikovanije i napetije poslovne okolnosti, pa u tim danima budite strpljivi i ne odustajte od svojih ciljeva. Finansije – vrlo promenljivo.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati jače hronične tegobe sredinom meseca, ili bolove u lumbalnom delu kičme, eventualno ramenima i rukama. Takođe, možda biste mogli da razmislite o tome da posetite zubara. Mlađi – povremeno gubitak energije i umor.

RAK

NEPRIJATELJ – PORUKA - NOVAC

Ljubav

Pa, iskreno rečeno – nešto mi baš i ne izgledate previše emotivno tokom juna meseca, pogotovo ako ste u emotivnoj ili bračnoj vezi. Po ovim kartama, nekako mi se čini da ste voljni da sebe stavite na prvo mesto, svoje planove, ciljeve, interese, želje. To ne znači automatski da će odnos sa voljenom osobom biti loš, ali jednostavno – nećete obraćati toliko pažnje na kvalitet veze i više ćete se usmeriti na sopstvenu nadogradnju i potrebe. Takođe, čini mi se da ćete vi biti inicijator dešavanja i da će u suštini, voljena osoba tokom juna biti pod „vašom papučom“. Ukoliko ste sami, znate šta hoćete, a šta nećete od ljubavi. Nude vam se nove emotivne prilike, i to najviše, koliko vidim – preko poslovnog segmenta. Doduše, neki od vas mogu otpočeti i tajnu aferu, baš sa nekim koga poznaju preko posla.

Posao

Posao, posao, posao! Ovo je najjači segment za Rakove tokom juna. Ulazite u ovaj mesec u određenom nezadovoljstvu, neka tenzija se polako skuplja kod vas i baš ćete biti u fazonu – ovo ovako neće moći dalje, mora da se menja nešto! I, da se ne lažemo – itekako ćete krenuti u „veliko spremanje“ kada je posao u pitanju. Podržani jeste, lako vam neće biti, ali ono što mogu da napomenem jeste da ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Naročito kada pare krenu da se slivaju u vaše džepove krajem juna.

Zdravlje

Imate više energije nego inače, ali je morate pravilno koristiti. Nemojte da se trošite do maksimuma, do krajnjih granica, jer ćete to osetiti na polju zdravlja. Dozvolite sebi da se odmorite i regenerišete. Starijima – hronične tegobe.

LAV

SREĆA – SUDIJA - NADA

Ljubav

Lakše ćete tokom juna uspevati da postignete balans u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Veza sa partnerom je prilično stabilna, mada moram primetiti da jedan veliki deo ove stabilnosti zavisi baš od toga koliko vi budete spremni da posvetite svog vremena voljenoj osobi. Moguće je da će vas i neke druge situacije, verovatno poslovne ili prijateljske, jednim delom odvlačiti....Savet za vas je da tokom treće dekade juna obavezno, ako je to ikako moguće, odete negde zajedno, pa makar to bio samo i vikend. Usamljeni Lavovi će tokom juna uživati u svim životnim zadovoljstvima i hedonizmu. Neki od vas mogu pokušati i da sede „na dve stolice“ ili će imati problem da se odluče između dve, podjednako privlačne osobe. Iako vam jun nudi šanse da se smirite i „skrasite“, ne verujem da ćete ih i iskoristiti.

Posao

Ovo su baš fine poslovne karte i čini mi se da Lavovima obećavaju jedan plodonosan mesec. Ono na šta vam svakako skrećem pažnju jeste kreativnost, ideje i umetničko nadahnuće, kojeg ćete imati neuporedivo više nego inače i koje biste trebali da iskoristite. Ne dozvolite da vaše dobre ideje „čuče“ samo u vašim glavama – iznesite ih na dnevni red, naročito tokom poslednje dekade meseca. U finansijskom segmentu vam sledi stabilizacija, a neki od vas će baš lepo profitirati preko inostranstva.

Zdravlje

Dokle god ste vi stabilni, dokle god se trudite da balansirate – nećete imati većih problema u zdravstvenom segmentu. Uravnotežena ishrana, pomalo rekreacije, i najvažnije od svega – dovoljno odmora i opuštanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEVICA

ISTINA – NESREĆA - ČEŽNJA

Ljubav

Zauzetim Devicama mesec jun donosi različite faze u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Prva dekada vam je prikazana kao najstabilnija i tada biste trebali da se potrudite da maksimalno učvrstite svoj odnos. Već od druge dekade ulazite u jednu nepovoljnu fazu, koja može na dnevni red izbaciti stare nesuglasice i doneti da povremeno dođe do razmimoilaženja u odnosu. Najbolje ćete funkcionisati ako budete mirni i staloženi i potrudite se da strpljivo rešite problematiku. Usamljene Device već početkom juna mogu upoznati osobu koja će u njima probuditi davno zatrpane strasti. Preporučuje vam se da ne ulećete naglavačke ni u šta, samo iz jednog razloga – potrebno je da ovu osobu bolje upoznate, da biste videli da li ste istinski jedno za drugo. Vaše strpljenje samo može biti nagrađeno kvalitetnom vezom.

Posao

Pred Devicama je mesec promena, mesec jakih aktivnosti i velike dinamike u poslovnom segmentu. Kontakti sa strancima mogu biti više nego uspešni, a neki od vas će čak proširiti svoje poslovanje. Tokom druge dekade juna očekuju vas kontakti sa nestrpljivim ljudima, možda i promene u dogovorima, a ni odnosi sa kolegama neće biti baš najmirniji. No, bitno je da ćete vi i iz ovakvih situacija uspevati da izađete na najpozitivniji mogući način. Prva i treća dekada meseca su dobre za zaradu, novčane prilive.

Zdravlje

Na žalost, u zdravstvenom segmentu takođe neće biti mirna situacija. Najviše će vam smetati manjak vremena za odmor, preveliko trošenje i odliv energije, što će dovoditi do padova imuniteta. Starijima problemi sa kičmom i očima.

VAGA

UDOVAC – PISMO - DETE

Ljubav

Situacija u emotivnim ili bračnim relacijama kod Vaga popravlja se u velikoj meri tokom juna meseca. Istina je da će vaš partner povremeno biti nezadovoljan i opterećen nekom ličnom problematikom, ali ovo ne bi trebalo ni u kakvoj meri da utiče na kvalitet vašeg odnosa. Ako ste u dužoj vezi, itekako je moguće da od druge dekade juna počnete ozbiljnije da razmišljate o budućnosti, zajednici....Neki od vas dobiće vesti o prinovama ili će sa voljenom osobom početi intenzivnije da „rade“ na tome. Ukoliko ste usamljeni, početkom meseca kontakt sa bivšim emotivnim partnerom može dovesti čak i do ponovnog ulaska u emotivnu vezu sa njim. Dobijate priliku da započnete odnos ispočetka, na potpuno drugačijim osnovama. Ostalima – novo poznanstvo sredinom juna, koje se krajem meseca pretvara u vezu...

Posao

Iako obećavajuć u poslovnom segmentu, jun mesec će biti pomalo naporan pripadnicima ovog znaka. Od vas će se zahtevati velika količina posvećenosti onome što radite, odgovornost i fokusiranost. Nemojte da vam bude žao zbog napora koji ulažete, jer je evidentno da će se oni brzo isplatiti. Neke povoljne informacije stižu do vas već tokom druge dekade juna, a pojedine Vage mogu tokom treće dekade očekivati znatnije poboljšanje, napredovanje, ili početak novog poslovnog projekta. Finansije – dobro.

Zdravlje

Samo je prva dekada meseca donekle komplikovana kada je zdravstveni segment u pitanju. Ostatak juna je zdravstveno vrlo dobar po vas, naročito ako lepe dane tokom ovog meseca iskoristite za više rekreacije i boravka na svežem vazduhu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

DETE – SUDIJA - KUĆA

Ljubav

Jun mesec donosi Škorpijama u emotivnim i bračnim relacijama odlične mogućnosti da u potpunosti stabilizuju odnos sa voljenom osobom. Shvatite ovaj period kao nov početak sa ogromnim mogućnostima i potencijalom za vas dvoje. Moguće je da ćete tokom druge dekade jula morati da donesete neku ozbiljniju odluku kada je vaše partnerstvo u pitanju. Kod onih u braku to bi mogla biti odluka koja se vezuje za decu ili za planiranje potomstva. Kod onih koji su u dužim vezama – moguća je odluka o početku zajedničkog života. Ukoliko ste usamljeni od prve dekade meseca otvara vam se mogućnost novog emotivnog početka, nove veze. Savetuje vam se da ne žurite, jer ste zakoračili u priču koja može biti trajna i kvalitetna. Idite polako, dobro upoznajte osobu koja je preko puta vas...

Posao

U junu mesecu Škorpije mogu da donesu vrlo značajne odluke koje se tiču poslovnog segmenta. Moguće je da će neke od njih ići u pravcu novog ili dodatnog posla. Takođe, ovo je period kada stabilizujete svoj status ili postavljate odličan temelj ka novom poslovnom napredovanju. Imaćete veliku podršku od autoriteta ili bitnih osoba sa kojima blisko sarađujete. Neki od vas počeće ozbiljnije da razmišljaju o pokretanju privatnog posla. Ovo vam se svakako preporučuje, ali od poslednje dekade juna meseca.

Zdravlje

U junu ćete morati da budete odgovorni prema sebi i stanju svog zdravlja. Neke ustaljene životne navike je vreme da promenite, i za to vam je najpogodnija druga dekada meseca. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju najviše na stomačni deo.

STRELAC

TUGA – LOPOV – DAR

Ljubav

Pa... za emotivne relacije ovo definitivno nisu podsticajne karte i ne obećavaju baš lagan mesec Strelčevima koji su u vezama ili braku. Naglašeni su neizvesnost, otuđenje, distanciranost između partnera, a moguće je da postoji i sumnja u vernost. Jedino što vam sa ovakvim kartama mogu predložiti jeste da makar pokušate da funkcionišete zajednički i da se trudite da izađete jedno drugom u susret. Ono što je dobro i obećavajuće jeste poslednja dekada juna, kada je evidentno da se parovi (bar oni koji prežive prethodne dane) dižu, i kada se u vaš odnos vraća pozitivna atmosfera. Usamljeni pripadnici znaka mogu ući u nešto tajno u prve dve dekade juna meseca. Ako ne želite da se bakćete ovakvim pričama, onda taj period iskoristite za pojačavanje kontakata sa prijateljima ili usmerenost na sebe.

Posao

Kreativna zanimanja su postavljena dosta dobro tokom juna meseca. Takođe, možete očekivati veću pomoć od strane ženskih saradnica, koleginica. Neke od njih vam mogu otvoriti čak i vrata nove poslovne mogućnosti koja će postati aktuelna tokom treće dekade juna. Generalno gledano – dosta će vas okupirati finansijska stabilnost i pokušavaćete na sve načine da dođete do nje, čak prihvatajući i dodatne poslovne angažmane. Ipak, materijalno kreće uzdizanje tek od treće dekade juna.

Zdravlje

Trebali biste da izbegavate statičnost i da vodite računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica koje unosite. Takođe, smanjite slatkiše, masnu i prezačinjenu hranu. Psihička nestabilnost može dovesti do nesanice, lakog gubitka energije.

JARAC

NADA – POSETA – NEPRIJATELJ

Ljubav

Jun je mesec pokreta za usamljene pripadnike ovog znaka. I prva i druga dekada juna donose vam ljubavne mogućnosti, a svakako će vas ovaj period dovesti u kontakt sa dosta pripadnika suprotnog pola, od kojih ćete izdvojiti osobu „po svojoj meri“. Nemojte žuriti i ne stavljajte strast na prvo mesto, mnogo vam je bitnije razumevanje i skladan odnos sa osobom za koju ste zainteresovani. Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima imaju pred sobom period kada će morati da razgovaraju, ali ne o površnim temama, već onim suštinskim sa voljenom osobom. Već neko vreme vaše emotivne relacije „klackaju“ i sada je pravi trenutak da dođete do korena problema i konačno ga i rešite. Nemojte dozvoliti da se u vaš odnos konstantno uvlači potreba za raspravama i nerazumevanje. Setite se koliko značite jedno drugom.

Posao

Oni koji se bave umetnošću, kreativnim radom, koji zarađuju na konto onoga što vole – imaće više nego dovoljno posla tokom juna meseca. Generalno gledano – ulazite u period koji je dosta dinamičniji i življi, i koji će vam doneti dobre prilike i za kontakte sa strancima, ali i povećan obim poslovanja u zemlji. Očekuju vas mnogobrojni razgovori i susreti sa potencijalnim poslovnim partnerima, od kojih će neki umeti da prepoznaju vaše kvalitete. Što se finansija tiče, tu ćete, na žalost, i dalje biti nestabilni.

Zdravlje

Prolazne zdravstvene tegobe, mada one tokom juna mogu biti češće nego što biste vi to voleli. Blagi, kratkotrajni padovi imuniteta ili iscrpljenost i gubitak energije. Vodite računa o tome da se dovoljno odmarate.

VODOLIJA

BOLEST – GUBITAK - LJUBAVNIK

Ljubav

Postoji potreba da zauzete Vodolije obrate pažnju tokom juna meseca na odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Potrudite se da u prvoj polovini juna više obratite pažnju jedno na drugo, da saslušate drugu stranu i da eventualne probleme rešite, a ne da idete u pravcu rasprava i sukobljavanja. Ako postoji nezadovoljstvo stanjem u vašim emotivnim relacijama, razgovarajte o tome sa partnerom, nemojte skupljati u sebi, pa onda samo u jednom momentu „eksplodirati“. Ukoliko ste usamljeni, prve dve dekade juna više govore o seksualnoj privlačnosti prema nekom ili potrebi da uđete u aferu, nešto što je neobavezno i povremeno. Jake strasti će definitivno upravljati vama. Pitanje je da li ćete uspeti da napravite prave izbore, ako budete razmišljali željom i žudnjom, umesto razumom.

Posao

Da ćete se naraditi, pa definitivno hoćete. I čak ne mogu da kažem da će vam taj rad lako pasti, obzirom na to da se vidi da se možete iscrpljivati do krajnjih granica. Takođe, stoji vam mogućnost ulaska u neki dodatni poslovni angažman, a ako budete obavljali paralelno dva posla, računajte da ćete imati jako malo vremena za sebe. Vaša potreba da što pre nešto drastično promenite i pokrenete jeste naglašena tokom ovog perioda, ali vodite malo računa i o sebi. Lakša vam je poslednja dekada juna meseca.

Zdravlje

Zdravstveno je ovo vrlo iscrpljujuć mesec po vas. Ne mora tu biti nekih posebnih tegoba, da se razumemo, ali će pad energije biti više nego evidentan i biće vam potrebno neuporedivo više odmora. Mesec kada se možete rešiti nekih loših životnih navika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RIBE

GUBITAK – UDOVICA - LJUBAVNICA

Ljubav

U ovaj mesec ulazite ne baš u potpunosti zadovoljni stanjem u svojim emotivnim relacijama. Mnogi od vas shvataju da je vreme da nešto promene i da se ozbiljnije i odgovornije odnose prema voljenoj osobi. Da je tako nešto sada moguće, itekako jeste. Drugi deo meseca je neuporedivo bolji i može ponovo probuditi vašu i partnerovu ljubav, ali i strast. Tokom ovog perioda regulišite probleme iz prošlosti koji vas prate – vreme je da stavite konačno tačku na neke lošije situacije. Ukoliko ste slobodni, pravi momenat za emotivna dešavanja je u trećoj dekadi juna. Pre tog perioda – imaćete šansu da se ponovo „okušate“ sa nekim bivšim partnerom ili da započnete neku kratkotrajnu emotivnu priču, koja će se uglavnom zasnivati na seksualnoj komponenti. No, pravoj ljubavi nećete pobeći – čeka vas krajem juna.

Posao

Mnogo posla, ali i mnogo mogućnosti da napravite promene u svom poslovnom okruženju. Neće vam ovaj mesec baš uvek biti lagan, ali krajnjim rezultatom ćete moći da budete zadovoljni, jer ćete ostvariti jedan veliki deo svojih ciljeva. Neki od vas mogu biti neraspoloženi ako shvate da im se poslovna prilika koju su očekivali ili neka forma unapređenja izmakla iz ruku, ali nemojte biti razočarani. Vaši kvaliteti će svakako isplivati na površinu, i to od početka treće dekade juna. Finansijski – promenljivo, ali ne loše.

Zdravlje

Prva i druga dekada juna su vam nešto nestabilnije u zdravstvenom segmentu. Naročito bi starije Ribe trebale da obrate pažnju, pogotovo ako boluju od hroničnih bolesti. Kod mlađih može dolaziti do padova imuniteta.

izvor:www.mojastrolog.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner