Dobro jutro leptirići cvetići...Sam period do kraja jula će biti veoma zanimljiv...Dosta vas me je pitalo,da li mogu da napisem koji nas aspekti čekaju do kraja meseca,pa evo ukratko,a o svakom će biti više reči kada do nji dodje.


Uglavnom,biće tenzije,posebno u emotivnim odnosima koji su dugo u nekoj fazi ili-ili.Svi vi koji se dugo lomite,tokom ovog meseca mozete emotivno da prelomite šta želite.
Poslovno,ne baš tako povoljan mesec.Ne ulažite veće sume novca u posao,pazite šta potpisujete,ne kupujte autobomile,niti bilo kakve tehničke uredjaje.
Sve bitne razgovore ostavite za jesen.

8.jula Merkur kreće svoj retrogradni hod,praveći konjunkciju sa Marsom,a istog dana imamo i sekstil Venere i Urana.
Burne i neocekivane promene u emotivnim odnosima. Rasprave,svadje,ko je kome rekao,šta je rekao.
Iznenadni povratak nekoga iz prošlosti.Možda ste u prethodnih mesec dana pomislili da je kraj,ali igranka tek počinje.
9.jula Sunce će biti u opoziciji sa Rx Saturnom..problemi sa autoritetima,problemi kroz porodicu....generalno problem sa muskarcima.
11.jula imamo trigon Sunca i RxNeptuna,kvadrat Marsa i Urana,pazite šta potpisujete,sa kim se dogovarate,sa kim se vdijate...pazite se rizičnih situacija,ali i ljudi koji vas u takvu situaciju mogu dovesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Iznenadni izlivi nervoze,afektivno ponašanje...
14.jula imamo opoziciju Sunca i RxPlutona,manipulatori se prikazuju u punom sjaju
16.jula imamo Pun Mesec u znaku Jarca,17.jula opoziciju Saturna i RxVenere...ako ne zelite prekid u svom odnosu nemojte odnos sa partnerom shvatati zdravo za gotovo,i nemojte u ovom mesecu potezati neke ozbiljne razgovore.Nije vreme za to.Biće ozbiljnih sukoba mišljenja ,a to nikuda neće voditi.Nekada je bolje sačekati povoljniji momenat.Biti mudar,strpljiv,staložen.Naravno koliko je to moguće sa ovakvim aspektima.
18.jula imamo trigon Venere i RxNeptuna,pa će posebno biti prozvani oni koji su u tajnim odnosima.
19.jula RxMerkur se vraća u znak Raka,da ponovo pretrese neka porodična dešavanja..pa će biti priča o nasledstvu,o ostavinskim raspravama,o tome ko koliko donosi ili ne doprinosi kućnom budžetu.
21.jula imamo opoziciju Venere i RxPlutona...ali i konjunkciju Sunca i RxMerkura...Ljubomora,drama ,haos u odnosima.Jak intenzitet u emotivnim odnosima.Nerazumevanje.
23.jula Sunce ulazi u znak Lava
25.jula RxMerkur u konjunkciji sa Venerom...istog dana Mars u trigonu sa RxJupiterom...ponovo prošlost zove..susreti,vidjanja,poruke..dugi razgovori,ali ovog puta dosta mirniji,stabilniji...
28.jula Venera ulazi u znak Lava
i sam kraj Meseca (30.jul) donosi kvadrat Sunca i Urana....
stres,nervoza,napetost...problemi kroz posao,ali i kroz kuću i kućne aparate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner