Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići...Mesec je u znaku Vodolije,tokom dana u sekstilu sa Jupiterom,dok su Sunce i Venera u konjunkciji.

 Tokom današnjeg dana sve se vrti oko ljubavi.Bez nje nema života, ona sve pokreće.Zbog nje doživimo najlpeše trenutke u životu.Ljubav je smisao,sila koja vuče napred...Ljubav je osmeh...Ljubav je snaga i volja...Ljubav je hrabrost...Ako u odnosu sa nekim niste srećni,to ljubav nije..I danas sebi iskreno možete odgovoriti na to pitanje.Preispitajte sebe koliko ste u svojim vezama zato što iskreno volite ili zato što vam je vrlo teško da živite sami.Potrudite se da poslušate svoje osećaje oni će vam više reći od samog razuma.

Onima koji nisu u nekom odnosu, ljubavnoj ili bračnoj vezi, vreme je da se zaljube i svoje srce poklone nekom. Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna...a Venera u Lavu će samo dodatno da naglasi tu potrebu.

Ljudi će danas  strastvenije ispoljavati svoja osećanja. Ako nešto želite, recite to jasno i glasno,Nema mesta za nedefinisanost,kada su emotivni odnosi u pitanju.Sa četiri planete  u znaku Lava,sve mora biti transparentno,ali i malo dramatično.Biće vam potpuno jasno ko je ko u vašem životu.Ko to najviše zaslužuje.Pravićete planove,ali gledajte da ne budu dugoročni.

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner