Kontakt email: [email protected]        Facebook

Da je plitko dno u laži,
To već svako zna.
Ja bih o njoj drugo reko 
Da i nema dna.

Jer kome se god u njojzi
Kupat dopadne,
Danas, sutra, prikosutra
U njoj propadne.

 

Dug boravak Škorpije u ovom znaku,znači da će u jednom periodu biti i retrogradan.

Komunikacija  u navedenom periodu neće biti nimalo laka,naprotiv.Biće veoma turbulentno.Očekujte puno tenzije,rasprava,što o stvarima iz prošlosti,što o stvarima koje su vezane za neku trenutnu situaciju. Na svakodnevnom nivou očekujte sukobe mišljenja.Dublje ćete posmatrati svaku situaciju,želećete da prodrete u srž svakog problema.Što će vam i uspevati.Biće aktuelno i otkrivanje dugo skrivanih tajni,ali nisam baš sigurna koliko bi to prošlo mirno. U prvi mah svakako bi bilo burno,dramaticno,ali će se kada Merkur predje u znak Strelca smiriti.

Neko sa veoma malo reči,koje seku poput mača može da vas povredi.Ne iz loše namere,već će ovoga puta neka istina potpuno da vas otrezni,ali i jako zaboli.Ovo nije vreme kada možemo očekivati blage,romanticne reči,niti da će nam bilo ko podilaziti…U tranzitu kroz Škorpiju,Merkur  nam donosi direktniji pristup komunikaciji…želju da proniknemo u zamršene i skrivene stvari….želja za istinom,pravdom.

Imaćemo potrebu da se igramo James Bonda…Obzirom da će biti u vodenom znaku(emocije),tu će biti najviše “udara”,jer uskoro i Venera prelazi u znak Škorpije.Šansa  i vreme da sve kažete otvoreno,u lice…Bez laži,bez uvijanja,i bez pakovanja sa roze mašnom…Iskrenost je jedino moguća sa Merkurom u Škorpiji…pustiće on malo da se naviknete,ali biće tu da vas sačeka….Koliko ste iskreni u vezi,braku,odnosima sa prijateljima,rodjacima,poslovnim saradnicima…Koliko ste iskreni sami sa sobom????

Više nema mesta kompromislima,surovo ćete da sečete neke životne situacije.

Takodje,očekujte nečije pretnje,ucene,manipulaciju ,"mafijanje".Neko će pokušati da vas zaplaši.Ovo posebno važi za žene koje već duži vremenski period pokušavaju da izadju iz nekog odnosa...ali se sve nekako vrti u krug.Ali bez obzira na to,sada je pravo vreme da se suočite sa svim životnim poteškoćama...

Sve što želite da rešite,i poslovno i privatno,uradite do kraja oktobra,jer će u novembru Merkur biti retrogradan,pa će sve biti otežano.

Vama koji ste u tajnim odnosima posebno upozorenje. Prevarena strana bi napravila haos,pa dobro pazite šta radite.Budite spremni da ćete za svoje postupke odgovarati.I budite spremni da vam neko  laži neće oprostiti…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner