Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za decembar, ako ste u vezi i ako niste... 


OVAN

Ako ste u vezi

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom i uneće više strasti u vaše odnose sa voljenom osobom. To će vas i vašeg partnera motivisati da se više angažujete oko unošenja nečeg kvalitetno novog u vašu emotivnu vezu. Sekstil Venere sa Neptunom doneće vam lepe zajedničke romantične trenutke. Sredinom decembra će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom, što će uneti stabilnost u vašu emotivnu vezu ali će dovesti i do zahlađenja jer ćete se usmeriti na praktične stvari u odnosu. Kvadrat Venere sa uranom u trećoj dekadi decembra vas upozorava na mogućnost iznenadnih i neočekivanih nesuglasica sa partnerom. Potrudite se da više izlazite udvoje. 

Ako ste slobodni

Decembar vam je pogodan za zaljubljivanje u ulazak u novu emotivnu vezu. Privući će vas osoba koja je puna energije, strastvena i pomalo tajanstvena. Bićete skloni da tu osobu u početku idealizujete ali se nećete razočarati jer će opravdati vaša očekivanja. Počećete da izlazite i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Pomalo će vam smetati slobodno ponašanje vašeg novog partnera. Za novogodišnje praznike ćete uživati u provodu sa novom ljubavi i sa bliskim prijateljima. Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. U početku će biti zaneseni i poželeće da budu u ozbiljnoj vezi ali će se kasnije predomisliti i ostaće u površnoj i neobaveznoj vezi.

BIK

Ako ste u vezi

Venera će na početku decembra praviti sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Pojačaće dinamiku u vašem odnosu sa partnerom i doneće vam više zajedničkih aktivnosti. Uspavane strasti će se probuditi na obostrano zadovoljstvo. Trigon Marsa sa Neptunom donosi vam više zajedničkih izlazaka i uživanje u romantičnim i kreativnim aktivnostima. U drugoj polovini decembra možete da iskoristite podršku koju će vam davati sekstil Marsa sa Saturnom i Plutonom za odlazak sa voljenom osobom na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike. Očekuje vas lep provod i prijatno vreme koje ćete provesti zajedno. Ako ne odete na putovanje, osmislićete kako da jedno drugome ispunite neke želje. 

Ako ste slobodni

Pružiće vam se mogućnost da upoznate nekoga ko će vas zadiviti svojim idejama, drugačijim pogledom na život, a velike su mogućnosti da je to neko ko dolazi iz daleka, verovatno iz inostranstva. Upoznaćete se na putovanju ili će to biti neko ko će doći u vašem mesto u posetu rođacima. Vaš odnos će započeti neobaveznim razgovorom, kroz koji ćete otkriti da imate slična interesovanja. Nakon toga slede zajednički izlasci i ubrzo ćete postati intimni. Postoji mogućnost nove veze. Stariji Bikovi će spontano ući u dinamičnu vezu, punu erotskog naboja. Privući će vas osoba koja će da vas podstiče u originalnom ispoljavanju vaše ličnosti i u razvoju vaših ideja. Do kraja meseca ćete započeti skladnu emotivnu vezu.


BLIZANCI

Ako ste u vezi

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi ući će u znak Jarca početkom decembra. To će vas usmeriti da se više pažnje posvećujete voljenoj osobi i svemu što je važno u vašem odnosu. Na prvom mestu ćete se posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Razmotrićete zajedno mogućnosti za ostvarenje zajedničkih planova i bolje životne uslove. Trigon Jupitera sa Uranom sredinom decembra donosi vam nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Više vremena ćete provoditi u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Krajem meseca će vam konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiti da vaš odnos sa partnerom zablista punim sjajem. Prijao bi vam odlazak na kraće putovanje i dobar provod. 

Ako ste slobodni

Prva dekada decembra vam donosi mnogo zabave i uzbuđenja. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja je puna energije i koja je po izgledu neko ko vas u potpunosti fizički privlači. Između vas dvoje će se ubrzo stvoriti dobar spoj i počećete zajedno da izlazite, ne samo na mesta na zabavu već i u teretanu i na razne sportske i rekreativne aktivnosti. Ući ćete i u intimne odnose i otkrićete da se na tom polju odlično slažete. Već u drugoj polovini decembra ćete ući u emotivnu vezu. Stariji Blizanci će koristiti svoj šarm i imaće niz novih i interesantnih ideja i inicijativa kojima će privući pažnju osobe koja im se duže vreme dopada, a ignoriše ih. Uspećete da ugovorite izlazak i bićete vrlo blizu uspehu. Budite istrajni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAK

Ako ste u vezi

Jupiter će ući u znak Jarca i vaše polje ljubavi na početku decembra i doneće vam više mogućnosti za ostvarenje svega što ste želeli da imate u emotivnoj vezi sa partnerom ili u braku. Najviše ćete se posvetiti rešavanju praktičnih stvari u vašoj vezi. Vaš partner će biti pun optimizma, a probudiće se i strasti zahvaljujući sekstilu Venere sa Marsom. Konjunkcija Venere sa Saturnom i Plutonom u vašem polju ljubavi uneće stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom i pokrenućete nešto što ste zajedno planirali, a što će vas oboje činiti zadovoljnim. Druga polovina decembra vam je povoljna za druženja sa zajedničkim prijateljima, izlaske, putovanja i provode. Unećete nov kvalitet u vašu vezu. 

Ako ste slobodni

Decembar vam donosi brojna dešavanja na polju ljubavi koja vam daju veliku šansu da uplovite u novu emotivnu vezu koja će biti skladna i na duže staze. Upoznaćete više osoba koje će vam se dopadati. Biće i par njih koji će vama prilaziti. Važno je da nigde ne žurite i da dobro odaberete. Najviše će na vas ostaviti utisak neko ko je tih, miran, stabilan, praktičan, ambiciozan i tradicionalnih shvatanja. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom donosi vam srećan ulazak u vezu. Nešto stariji Rakovi će dobijati pažnju od osobe koja će im delovati simpatično ali ih neće na prvi pogled privući. Odlučićete da izađete zajedno i da se bolje upoznate. Bićete oduševljeni i ubrzo ćete ući u skladnu vezu.

LAV

Ako ste u vezi

Konjunkcija Venere sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi doprineće stabilizovanju i učvršćivanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. S druge strane, to će dovesti i do emotivnog zahlađenja i usmeravanja ka radu na zajedničkim ciljevima i praktičnim stvarima koje su važan deo vaše emotivne veze. Poboljšaćete zajedničke finansije i ostvariti jedan cilj. Venera će 20. decembra ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vam doneti nove i plodne ideje kako da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se dopadati vaši predlozi i pojačana inicijativa. Slobodnije ćete da pružate iskrena osećanja voljenoj osobi. Više ćete izlaziti i provodićete više vremena zajedno na zabavan način. 

Ako ste slobodni

Zainteresovaćete se za nalaženje odgovarajuće osobe za ulazak u ozbiljnu vezu na duže staze. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je praktična, ambiciozna i pomalo konzervativnih shvatanja. Delovaće vam privlačno i počećete da se viđate i da se bliže upoznajete. Bićete iznenađeni kada shvatite da je u bliskom intimnom odnosu sa vama, vaša simpatija puna ideja, slobodnog mišljenja i da vam pruža dosta podsticaja i mogućnosti za nova iskustva. Započećete emotivnu vezu. Nešto stariji Lavovi će uspeti da se usklade sa osobom koja im se duže vreme dopada i sa kojom su u proteklom periodu pokušavali da ostvare emotivnu bliskost. Otkrićete da se slažete oko mnogo toga ali da emotivno niste dovoljno bliski.

DEVICA

Ako ste u vezi

Sunce će u prvoj dekadi decembra praviti kvadrat sa Neptunom i uneće nejasnoće i nesporazume između vas i voljene osobe. Najviše nesuglasica ćete imati oko rešavanja važnih pitanja u porodičnim odnosima. S druge strane, Venerin sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da otkrijete pravi način kako da se postavite u ovoj situaciji i ublažite teškoće. U drugoj polovini decembra ćete biti u mogućnosti da iznenadite voljenu osobu odlaskom na zajedničko putovanje, što će vam doneti trigon Jupitera sa Uranom. Krajem meseca će konjunkcija Sunca sa Jupiterom doprineti ostvarenju zajedničke želje, što će vam doneti mnogo radosti i lepih zajedničkih trenutaka. Očekuje vam mnogo zabave i sklada u odnosu. 

Ako ste slobodni

Decembar vam je izuzetno povoljan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja će imati veliki potencijal da traje dugo. Mnogo ćete izlaziti i uživati u zabavi sa prijateljima. Tako ćete upoznati nekoliko osoba koje će vas zainteresovati. Najviše će vam privući pažnju neko ko je ambiciozan, praktičan i ko ima veštinu da svoje znanje koristi u praksi, ko je ječi na delima u odnosu na ono što govori. Vrlo brzo ćete postati bliski i intimni i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu. Nešto starije Device će biti spremnije da prihvate predlog osobe koja im duže vreme pruža pažnju da se bliže upoznaju. Bićete prijatno iznenađeni kvalitetima druge osobe i zaljubićete se. Ući ćete u novu vezu i bićete zadovoljni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Ako ste u vezi

Sekstil koji će Venera praviti sa Marsom u prvoj dekadi decembra omogućiće vam da poboljšate porodične odnose i kupite nešto za vaš dom, što će vas oboje činiti zadovoljnim. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više inicijative za romantične trenutke udvoje. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju i iznenaditi je lepim poklonom. Druga polovina decembra odvijaće se u prazničnom raspoloženju. Vaš partner i vi ćete zajednički osmisliti kako ćete provesti novogodišnje praznike i sve ćete na vreme organizovati i pripremiti. Najviše će vam prijati da zajedničko vreme provodite kod kuće, gde ćete biti raspoloženi da pozivate i zajedničke prijatelje na druženje. Oboje ćete se lepo provesti. 

Ako ste slobodni

Osećaćete potrebu da se povučete i provodite više vremena u samoći i aktivnostima koje vas ispunjavaju. Povremeno ćete samo izlaziti na rekreativne i društvene aktivnosti. Tu ćete upoznati osobu koja će vas privući načinom na koji će vam pristupiti, spremnošću da vam pruži pomoć i podršku tamo gde vam to bude potrebno u datom trenutku. Počećete da se viđate nasamo i ubrzo ćete biti zaljubljeni jedno u drugo. Započećete vezu koja će biti puna pažnje i iskrene ljubavi. Starije Vage će češće početi privatno da se viđaju sa osobom koju su upoznali preko poslovnih aktivnosti. Prijaće vam blizina te osobe i deljenje zajedničkih interesovanja. Do kraja meseca ćete biti i emotivno bliski i započećete vezu.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi

Sekstil Venere sa Marsom i Neptunom u prvoj dekadi decembra vam donosi buđenje uspavanih strasti u odnosima sa voljenom osobom, što će vam oboma veoma prijati i motivisaće vas da više vremena provodite u zajedničkim izlascima i zabavi. Imaćete dobar osećaj za sve što je vašem partneru potrebno u odnosu sa vama. Iskreno ćete pokazivati osećanja. Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom u drugoj polovini decembra i vodićete plodne razgovore o zajedničkim ciljevima. Venera će u trećoj dekadi meseca ući u znak Vodolije i praviće kvadrat sa Uranom, što će dovesti do napetosti i nesuglasica oko načina na koji želite da proslavite predstojeće praznike. Na sreću, uspećete da nađete zajedničko rešenje. 

Ako ste slobodni

Bićete puni pozitivne energije i ići ćete na razne zabave i mesta za izlaske gde ćete upoznati nekoliko osoba koje će vam privući pažnju. Veze na jednu noć će vam biti privlačne, što ćete odmah iskoristiti sa prvom zainteresovanom osobom. Nakon toga će vas zavesti neko ko je preduzimljiv, zabavan i komunikativan. Počećete da se viđate i izlazite i poželećete da uđete u ozbiljnu emotivnu vezu. Nakon jedne iznenadne svađe, odlučićete se da budete u slobodnoj vezi. Stariji Škorpioni će na zabavi u okviru jednog poslovnog seminara upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i sa kojom će provesti više dana u intimnoj atmosferi. Sa tom osobom moći ćete da imate samo slobodnu vezu bez obaveza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Ako ste u vezi

Sekstil Merkura sa Plutonom na početku decembra motivisaće vas da unesete kvalitetne promene u vaš odnos sa voljnom osobom. Provodićete više vremena u zajedničkim intimnim trenucima, što vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Ulazak Merkura u vaš znak doneće vam bolji odnos sa partnerom koji će vam više nego obično pružati osećanja. Kvadrat Merkura sa Neptunom u trećoj dekadi decembra dovešće do neiskrenosti između vas i voljene osobe, kao i do nesuglasica u vezi načina na koji ćete provesti predstojeće praznike. Uspećete da se dogovorite nakon nedelju dana prilično napetih odnosa 29. decembra kada Merkur uđe u znak Jarca. Pomirićete se i imati više razumevanja. 

Ako ste slobodni

Osećaćete potrebu da se povučete u sebe jer ćete biti razočarani zbog toga što ne uspevate da pronađete nikog ko bi vas dovoljno privukao i odgovarao vašim potrebama u ljubavi. Dobićete poziv jedne osobe koju ste upoznali ranije da se vidite kako bi vam predložila jedan zajednički projekat. Otići ćete bez volje ali ćete se osećati prijatno zbog pažnje koju ćete dobijati od te osobe. Počećete da se viđate češće ali i pored toga nećete biti sigurni da li možete da joj pružite poverenje. Nešto stariji Strelci će se naći u centru pažnje mlađe osobe koja će početi da ih obasipa pažnjom. U početku ćete biti zainteresovani ali ćete otkriti da ta osoba nije dovoljno otvorena i iskrena prema vama. Odlučićete da ne ulazite u vezu.

JARAC

Ako ste u vezi

Zahvaljujući prolasku Venere kroz vaš znak većim delom decembra, bićete u mogućnosti da vašu emotivnu vezu učvrstite tako što ćete svom partneru poklanjati više vremena i pažnje. Vodićete prijatne razgovore, poboljšaćete međusobno razumevanje, planiraćete nove zajedničke ciljeve i više nego obično ćete izlaziti na mesta koja oboje volite da posećujete. Druga polovina decembra doneće vam nove mogućnosti za uživanje u zajedničkim izlascima i zabavi. Vaš partner i vi ćete imati nove i zanimljive ideje kako da na zanimljiv način ispunite zajedničko vreme. Kvadrat Venere sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice oko dogovora gde ćete ići na doček nove godine. Uspećete da nađete zajedničko rešenje. 

Ako ste slobodni

Potrudićete se da svoje kvalitete istaknete, da izgledate na visini, uvek dobro doterani, čime ćete privlačiti pažnju potencijalnih udvarača. Postavićete visoke kriterijume. Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će vam delovati različito od većine ljudi koje poznajete. Imaće neke kvalitete kojima će se izdvajati iz gomile. Ostvarićete prijatan kontakt ali će vam biti teško da probudite u vašoj simpatiji emocije prema vama. Strasti neće nedostajati. Nešto stariji Jarčevi će biti zainteresovani za izlaske i druženje sa prijateljima. Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti utisak originalnošću i zanimljivim idejama. Privlačnost će biti obostrana. Ući ćete u vezu.

VODOLIJA

Ako ste u vezi

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će 8. decembra praviti kvadrat sa Neptunom i uneće nejasnoće u vaš odnos sa partnerom, što će dovesti do nepoverenja i nesuglasica. Doći će do zahlađenja u vašem odnosu. Svaki razgovor biće otežan. Uz malo strpljenja i dobre volje, uspećete da ovu nepovoljnu situaciju u odnosu rešite do sredine meseca. Sunce u trećoj dekadi decembra ulazi u znak Jarca i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Unećete kvalitetne promene u vaš odn os sa voljenom osobom, što će vam omogućiti da ostvarite bolju bliskost. Više ćete vremena provoditi zajedno u intimnim trenucima u kojima ćete oboje uživati. Očekuje vas i lep provod za novogodišnje praznike sa prijateljima. 

Ako ste slobodni

Potrebno vam je više izlazaka i druženja jer ste se zatvorili u sebe zbog prethodnog razočarenja u vezu koju ste prekinuli. Pružiće vam se mogućnost da sa jednom osobom koja će vas privući započnete tajnu vezu ali ćete se predomisliti. Sredinom decembra počećete da se viđate sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Ostaviće na vas utisak svojim šarmom i dobrim osećajem za vaše potrebe. Pred kraj meseca ćete započeti skladnu vezu koja može da bude duga. Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna, a koju poznaju kroz posao. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate van posla u tajnosti, a ubrzo nakon toga, već u drugoj polovini decembra ćete ući u tajnu vezu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RIBE

Ako ste u vezi

Imaćete više mogućnosti da izlazite sa voljenom osobom i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će 9. decembra ući u znak Strelca i započećete intenzivnije razgovore o zajedničkim planovima, u čemu ćete se dobro slagati sa partnerom. Ovako ćete ujedno poboljšati vašu komunikaciju i imati više razumevanja. Druga polovina decembra biće za vas ispunjena zajedničkim trenucima koje ćete kvalitetno provoditi uz voljenu osobu. Osim intimnih trenutaka kojih će biti dovoljno, uz zabavu ćete uspeti da ostvarite i jednu zajedničku želju. Pružiće vam se mogućnost da otputujete za novogodišnje praznike na mesto koje oboje duže vreme želite da posetite. 

Ako ste slobodni

Dobićete pozitivnu motivaciju i veliku energiju da upoznate nekog ko će vam odgovarati u ljubavi. Pojačaće se vaš optimizam. Često ćete izlaziti, zabavljati se i posećivati mesta gde možete da razmenjujete vaše ideje sa drugima. Tako ćete sredinom decembra upoznati osobu koja će se oduševiti vašim načinom razmišljanja i koja će se dosta uklopiti u vaš model poželjnog emotivnog partnera. Pojaviće se obostrana simpatija. Ubrzo će se probuditi i emocije. Ući ćete u vezu. Nešto starije Ribe će na jednoj zabavi upoznati osobu koja će ih privući tako svojom originalnošću i stavom. Otkrićete sa se dobro razumete i da delite slična mišljenja. Ostvarićete dobru komunikaciju i pojaviće se obostrana osećanja.

Izvor: mesecnihoroskop.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner