Kontakt email: [email protected]        Facebook

Danas,Mars je prešao  u znak Riba,i biće tu sve do 28.juna

 

Mars je  planeta ambicije i akcije, znak koji nas gura i motiviše da se krećemo ka sledećem nivou i tera nas da se posvetimo nekom drugom. Pokazuje  nam kako i gde trošimo energiju – radnu, mentalnu, emocionalnu, seksualnu.

Ribe su poslednji znak zodijaka.Znak duhovnosti,mistike.Ovaj vodeni znak prikazuju dve ribe koje plivaju u različitim smerovima i ukazuju na to kako ovaj znak deluje na nas, da jednog momenta želimo sve, a narednog ništa.Boravak Marsu u u ovom znaku baš i nije prijatan.U periodu do početka godine sve što se dešava oko vas biti prilično haotično i konfuzno. Mars u Ribama nema kontrole ili svoju energiju pokazuje na vrlo čudan način. To je snaga koja se negde gubi i akcija koja je usmerena u pravo vreme, ali u pogrešnom smeru.

Ovaj tranzit  je još jedno buđenje. Konfliktno i turbulentno svakako, ali neophodno za sve ono šta treba da uradimo i gde treba da idemo. Ovo je teško suočavanje sa uspavanim istinima kojima nije mesto da budu zakopana u zemlju.Energija Riba u vama će probuditi najdublje osećaje. Prihvatanje situacije i suočavanje sa svim okolnostima vas podiže na jedan sasvim drugi, viši nivo. Sada se rešavaju stvari koje nisu rešene, a sa kojim ste uvek znali da se morate suočiti. Ali ništa vam se neće desiti što već ne stoji u vašem horoskopu.

Vama koji već imate nekoga pored sebe, malo  upozorenje. Ne igrajte igrice po strani, iza leđa vašeg partnera, jer je očigledno da vaše zakulisne radnje mogu biti otkrivene.Oni koji su u nekim klimavim vezama se i dalje vrte u krug. Niti da odu, niti da ostanu. 
Rasejanost...nemogućnost da neke svoje obaveze i planove završite na vreme...

Ako ste umetnik,sada je vaše vreme da iskoristite sav svoj potencijal.Pišite ,pišite...ljubavne pesme,svoje misli..ili slikajte...posle toga ćete i svet gledati drugačijim očima...

Iskoristite ove dane za meditaciju, post,za bavljenje nekim duhovnim veštinama ili za umetnost.

Što se finansijskih transakcija tiče, ovo nije vreme za upuštanje u rizike. Sređivanje računa, poslova i finansija ostavite za novu 2021.

Smanjite  upotrebu alkohola,tableta...Neće vam to umanjiti bol koji nosite u sebi,može vam samo napraviti neko kratko olakšanje.Ali na duze staže svakako više štete.

Marsov tranzit preko Riba će osetiti svi znaci, najviše Ovnovi, Škorpije,Ribe, i Jarčevi, čija će energičnost, borbenost i preduzimljivost biti u padu, a najmanje Vage, Bikovi i Device.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner