Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići
Mesec je u znaku Lava,ali ono što je bitnije jesto da je Venera završila svoj retrogradni hod (iako će prolaziti kroz svoju senku sve do 30.jula).
Preispitaćemo svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pažnju obratićemo na ono što nam srce govori..


Naredni dani se vrte oko sumiranja nekih životnih dogadjaja.Dakle, šta smo naučili? Da li treba davati srce bezuslovno ili ga treba čuvati za sebe?Nemojte se iznenaditi,ako već od večeras krenete da pravite filmove u svojoj glavi,i da razmišljate kako bi izgledao razgovor sa osobom sa kojom nemate neku definisanu situaciju. Zamišljaćete hiljadu pitanja,ali i hiljadu scenarija u glavi,od pozitivnih do negativnih.
Svakako da u ovom periodu možete da očekujete neko potpuno razresenje svog emotivnog odnosa.Jer emocije i ljubav su ipak glavni pokretači zivota . 
Jasnije ćete videti partnera,jasnije će vam biti šta i vi sami želite od nekog emotivnog odnosa.
Mnogima će se vratiti i vera, vera u bolje sutra u bolje bilo šta.
Vreme je za akciju....za borbenost...vreme da se i oni koji su malo jos usporeni pokrenu....

Iako se fraza ‘sve se dešava s razlogom’ već izlizala, ne postoji bilo šta što je bez razloga. Sve stvari koje više nemate i svi ljudi koje više nemate su vaša prošlost s razlogom - ostavili ste mesta za bolje i kvalitetnije ljude i stvari.
Ako ste odlučili da menjate svoj život, onda imate dobar razlog za to. Ne odustajte, već svakodnevno podsećajte sebe zašto vam je promena suštinski potrebna .

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner