Venera,planeta ljubavi,harmonije,u Vagi je baš kao kod kuće...Ona je simbol pravde i balansa.I jake potrebe za ljubavnom bajkom.Venera u Vagi je drugo ime za ljubav.


Ona obožava lepotu,i želi da sve bude slatko,lepo i veselo...Žene će poželeti da promene frizuru, kupe koju novu krpicu ....Ali više nego u prethodnom periodu će biti sklone  i flertu,posebno dame koje se osećaju negde zapostavljeno u svom emotivnom odnosu,pa takom narednog perioda dosta pripadnica lepšeg pola će ući u neke tajne odnose...ako ne i odnose,onda bar komunikaciju.

Kada smo već kod komunikacije,prividno će sve biti mirno,kod većine će biti prisutna želja za mirom i dogovorom.

Lepa reč i gvozdena vrata otvara,moto je Venere u Vagi.
Tu su naravno i kompromisi,u cilju održavanje harmonije i ravnoteže u našim životima...Samo nekoliko lepih reči potrebno je za osmeh. Par sekundi potrebno je za sreću. Život sam po sebi jeste težak, zašto ga onda komplikovati? Postoji put iz svakog lavirinta, postoji svetlost u svakoj tami.
Ako ste u prethodnom periodu imali rasprave sa nekim,došlo je vreme da se pruži ruka pomirenja.Posebno jer se  i retrogradni Merkur vratio u znak Vage.I za sve to iskoristite naredne dane,ili bar period do 8 novembra,posle će sve ići jako teže,i važiće potpuno suprotne stvari.

Emotivni odnosi biće u prvom planu tokom narednog perioda,pa budite spremni,posebno budite spremni na kompromise.

Aspekti koji će biti aktivni:

09.novembar Venera opozicija RMars , kvadrati Venere i Plutona 15.novembar, Venere i Jupitera 16.novembar i Venere i Saturna 19.novembar!  Ne baš lagani aspekti.Ali i oni moraju biti tu,jer kroz njih učimo sazrevamo.
U ovih desetak dana očekujte situacije voli me,ne voli ne...voli me ,ne voli me..i tako hiljadu puta.Pa sve dodatno zakomplikovano teškom komunikacijom.Biće potrebno mnogo razumevanja u ovom periodu, manje isključivosti i lakog odustajanja od ljudi do kojih vam je stalo.Emocije će ići iz krajnosti u krajnost,dešavanja takodje.Probajte da budete u miru,da nadjete neku svoju meru ravnoteže,balansa.

Uvek kada stavim neki tekst,najviše me pitate kako će da utiče na vaš znak.Ali to je zaista sve individualno,jer pre svega sve zavisi od vašeg natalnog horoskopa.
Ako govorim generalno,najviše će uticati svakako na Vage,Jarčeve,Ovnove  i Rakove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner