Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je ovog ponedeljka u znaku Strelca,dok su Venera i Jupiter u kvadratu.

Duh Strelca je pravdoljubiv,istinoljubiv(ali na mudar način,ne onako eksplozivno kao dok je bio u znaku Škorpije...Strelac je aktivan znak, brz, promenljiv, pa se energija može usmeriti na više strana.Ovog dana pre svega na emotivno polje,ali i polje finansija.

Svakako,iza nas,ali i ispred nas su nepovoljni Venerini aspekti (očekuje nas do kraja meseca i kvadrat sa Saturnom ,ali i opozicija sa Uranom).

Ako imate utisak da vam se možda sve stvari u zivotu ruše,ne brinite....to se samo sve slaže polako na svoje mesto...Na kraju sve dodje na svoje i sve je onako kako treba da bude.

Biće dosta napetih situacijama  u emotivnim odnosima. Osećaji, nevoljenosti,zapostavljenosti,posebno kod žena...osećaj da vas duša boli... Nije to fizička bol, već kao da vas nešto u grudima pritiska, i taman da udahnete cist vazduh, opet talas težine i pritiska u grudima...Umor ....od svega, od posla , od ljudi. I pitanje, dokle više moze? Da li može jos nešto?
Može vam biti teško da ćutite o nečemu što vas muči, ali vam je još teže da o tome pričate

Strpljenje takodje može biti od ključne važnosti,kada imamo nepovoljne aspekte za ljubav.A to znači da nikoga ne pritiskate,ne proganjate,I pustite da vreme radi za ljubav.Imajte na umu da sve u životu sve može,osim da nekoga naterate da vas voli.Ne gušite emotivne partnere.I bežite od onih koji vas guše.

Brige vam mogu stvoriti računi, dugovi, finansijski problemi, pa se potrudite da sredite svoje finansijske obaveze.Svaka će sitnica u vama može izazivati veliki stres,tako da izaberite da se danas bavite samo sobom.I izbegavajte veće,ishitrene kupovine.Ne lečite sebe kupovinom bespotrebnih stvari.

Velika je mogućnost telepatije, intuicija je veoma jaka...budi se želja za putovanjima,ali izbegavajte neka duža.

 

Želim vam lep i prijatan dan 

e-max.it: your social media marketing partner