Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Danas,jedno posebno astro upozorenje svima ,jer su Merkur u Škorpiji,i Uran u Biku u opoziciji.Komunikacija na udaru.Sukobi mišljenja.Netolerancija.Nespremnost na kompromis. Tvrdoglavost.Osvetoljubivost.Sve je to aktuelno danas,što vam može doneti osećaj kao da ste na ivici nervnog sloma.

Imaćemo igru reči...Reči koje se mogu shvatiti dvosmisleno.Reči koje se upotrebljavaju kao oružje,protiv nekoga ili nečega.Oštre reči,provokacija,podbadanje.Neko će teatralno pokušati da vam pokaže da je u pravu.Ne dozvolite da vas neko izazove ,jer bi to bio jedan začarani krug iz kojeg biste teško izašli.Mudro se povucite i čekajte polako da aspekt počne da slabi.Primirite se  nekoliko dana, a onda će sve izgledati ne baš idealno, ali prihvatljivije i ne tako tragično.Posebno upozorenje jeste kada su emotivni odnosi u pitanju,jer će i Venera praviti opoziciju sa Uranom 27.novembra.Ne prekidajte odnose ishitreno,jer veoma brzo biste se i pokajali,a pitanje je da li bi kasnije bilo povratka.

Mogući kvarovi sa tehnikom, telefonima, automobilima i generalno sa saobraćajem.Ukoliko morate nekud ići, budite oprezni u vožnji.

 

Želim vam lep i prijatan dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner