Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dobro jutro leptirići cvetići

 Mesec je danas u znaku Jarca,ali ipak današnji dan obeležavaju Saturnovi aspekti,i to kvadrat sa Venerom i sekstil sa Suncem.

Danas se sve vrti oko emotivnih odnosa.Donosi zahladjenje,dosta preispitivanja.Osećaj nevoljenosti,nesigurnosti tuge...umora ,od nekih dešavanja mesecima unazad.Kao da nosite neki težak teret na grudima,koji nikako da padne.Strah od odbijanja,napuštanja...Strah da trenutni partner više nema jake emocije ka vama.Sve je nekako u energiji blokade.

Emocionalno sazrevanje i suočavanje sa realnošću (Saturn).Nekada ljubav zaista nije dovoljna.....
Razlika u vrednostima izmedju Vas i partnera je veoma izražena tokom ovog tranzita.Pitanja posvecenosti,lojalnosti i zadovoljstva su verovatno goruće teme( ko koga koliko voli,ko je kome vise pružio,dao...ja sam zbog tebe uradio(uradila)ovo,a sta si ti zbog mene...itd...)
Ukoliko osetite tugu, razočarenje, potrebu za preispitivanjem postupaka i odluka iz prošlosti, ako želite da budete sami u svojim mislima , ako se plašite promena bilo da ih je potrebno načiniti u ljubavi ili u poslu , znajte da je to zbog veliko uticaja kvadrata Venere i Saturna.

Stvarnost (Venera kvadrat Saturn)vas tera da vidite stvari onakvim kakve jesu. 
Nemojte sebe da mučite u karmičkim odnosima,losim emotivnim odnosima... Ljubav je sreća i radost, patnja nije ljubav. Nemojte grčevito da se držite odnosa koji vas energetski iscrpljuje. Ako vas neko ne želi poželite mu srecan put i otvorite sebi prostora za nekog novog. Ako vi nekoga ne želite,skupite hrabrosti i presecite....Jer hteli mi to ili ne, vreme teče ... Neke stvari ne možemo da promenimo,ali na neke mozemo da utičemo :-)
I nemojte sebi postavljati pitanje ,a da li cu ikada onda naći onog pravog(pravu)....Svako je pravi u odredjenom momentu...Vi ste svog emotivnog partnera privuli u život jer vam je takva energija prijala....Možda da ludo volite,mozda da nesto naučite...Mozda da naučite da oprostite,i da vise cenite svaki trenutak u životu...

Jedno je biti poslušan, drugo biti neukrotiv, a trece biti dresiran. Jer divno je kad te voli zver, ali samo ako je spreman da bude princip zivota tvog.

Pazite šta (koga) želite.

Želim vam lep i prijatan dan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner